Новини Львова (cтор. 8298)

Фото для новини

16:04 15 грудня 2013 р.

За даними опозиції, СБУ готує в Києві теракти

Колишній заступник голови Служби безпеки – народний депутат від «Батьківщини» Андрій Кожем’якін – заявив сьогодні, 15 грудня,, що її співпрацівників спонукають до виконання дій, які суперечать законам України.

Кримінал

Фото для новини

15:04 15 грудня 2013 р.

Майдан заборонив Януковичу вступ до Митного союзу

Майдан сьогодні, 15 грудня, ухвалив резолюцію, якою заборонив Президенту України Віктору Януковичу підписувати угоду про вступ України до Митного союзу з Росією, Бєларуссю і Казахстаном. Голосування відбулося шляхом підняття рух учасників народного віча "День гідності" на столичному Майдані Незалежності.

Політика

Фото для новини

14:14 15 грудня 2013 р.

ЄС відтермінував асоціацію України з ним (відео, доповнено)

Про це заявив єврокомісар із питань розширення Штефан Фюле (на фото – справа), пояснивши: «Слова та дії президента і уряду України щодо угоди про асоціацію розходяться дедалі глибше. Їхні аргументи не мають жодного зв'язку з реальністю».

Політика

11:28 15 грудня 2013 р.

У Сихові жодного працівника ЛКП не звільняли через Євромайдан

Інформацію, яка поширюється у соціальних мережах про звільнення працівників ЛКП «Під Зуброю» через відмову їхати на майдан в Київ, керівник Сихівської райадміністрації просить вважати "такою, що не відповідає дійсності".

Політика

Фото для новини

23:48 14 грудня 2013 р.

В опозиції є план «Б», – Яценюк

Він, як повідомив сьогодні, 14 грудня, лідер фракції «Батьківщина», – «щодо того, як провести дострокові президентські та парламентські вибори».

Політика

Фото для новини

21:11 14 грудня 2013 р.

Садовий закликає захистити Панаса, Довженка, Чолія і Шевціва

Міський голова Львова Андрій Садовий закликав об`єднати зусилля для захисту усіх львів’ян, яких зараз допитують, проти яких тривають слідчі дії. Йдеться, зокрема, про фотографа Олега Панаса, викладача УКУ Отара Довженка, директора музею «Територія Терору» Тараса Чолія і начальника управління внутрішньої політики мерії Андрія Шевціва.

Політика