Чергові бригади ЛМКП «Львівтеплоенерго» працюватимуть не тільки в будні

16:32 18 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Прес-служба міської ради

Його головний інженер Володимир Штейбарт запевнив у п’ятницю: «Телефон нашої диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85».

Як повідомили сьогодні, 18 квітня, прес-службі міської ради в ЛМКП «Львівтеплоенерго», у зв’язку з вихідними днями, з 19 до 21 квітня на підприємстві працюватимуть чергові бригади, які слідкуватимуть за стабільною роботою об’єктів теплопостачання та якісною подачею гарячої води.  За словами головного інженера ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимира Штейбарта, сформовано графік чергування керівного складу підприємства, чергових по районах теплових мереж та технічних відділів, з метою координації робіт та оперативної ліквідації можливих аварійних ситуацій на час святкових днів. 

Володимир Штейбарт запвеняє: «Підприємство працюватиме у звичному режимі, здійснюючи подачу гарячої води усім споживачам. В разі виникнення аварійних ситуацій, а ми сподіваємося таких не буде, їх оперативно усуватимуть. Телефон нашої диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів