У 13 вищих навчальних закладах Львівщини – вже 287 студентів із Криму

11:56 18 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mon.gov.ua

Натомість, як повідомляє в п’ятницю департамент освіти і науки облдержадміністрації, 194 дітей із півострова вже влаштовано на навчання у загальноосвітні та дошкільні навчальні заклади області.

За інформацією департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації, станом на 15 квітня до вищих навчальних закладів області з питанням щодо умов переводу звернулися 287 студентів з Автономної Республіки Крим та Севастополя. 224 з них уже приступили до навчання.

Про це повідомили в департаменті освіти і науки Львівської облдержадміністрації. Зокрема студенти із Криму продовжать здобувати вищу освіту в Львівському національному університеті імені Івана Франка (65); національному університеті «Львівська політехніка» (47); Львівському медичному університеті імені Данила Галицького (144); Львівському інституті банківської справи Університету банківської справи Національного банку України (12); Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка (2); Львівському державному університеті фізичної культури (2); у ВНКЗ «Львівський медичний коледж ім. Андрея Крупинського» (2); Львівському інституті економіки і туризму (8); у ВНКЗ « Бориславський медичний коледж» (1); в Технологічному коледжі НЛТУ (1); Українській академії друкарства (3); Львівській національній академії мистецтв (2); Львівському державному музичному училищі імені Станісталва Людкевича (1).

Натомість 194 дітей із АР Крим та Севастополя влаштовано на навчання у загальноосвітні та дошкільні навчальні заклади Львівщини. Ще один учень навчається в ліцеї.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів