Новини Львова (cтор. 8299)

Фото для новини

20:42 14 грудня 2013 р.

Москаль пророкує Захарченкові Гаазький трибунал

Окрім міністра внутрішніх справ, за даними опозиції, за побиття учасників персонально відповідають начальник управління громадської безпеки УМВС у Києві Мариненко та його заступник Кардинюк.

Кримінал

Фото для новини

19:08 14 грудня 2013 р.

НАТО занепокоєне тиском Росії на Україну

Генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен висловив велику стурбованість ситуацією в Україні. Він закликав уряд у Києві уникати насилля й вести діалог із опозицією, а Росії порадив припинити тиск на Україну.

Політика

Фото для новини

18:56 14 грудня 2013 р.

Попов зізнався ГПУ, що виконував розпорядження Клюєва

На допиті в Генпрокуратурі з приводу подій на Майдані Незалежності в ніч 30 листопада О.Попов розповів, що виконував розпорядження секретаря РНБО А.Клюєва. За словами начальника київської міліції В.Коряка, куратором операції був заступник секретаря РНБО В.Сівкович.

Кримінал

Фото для новини

18:28 14 грудня 2013 р.

Яценюк кличе на Майдан у неділю на 12.00

У неділю, 15 грудня, о 12-00 збираємося знову на Майдані Незалежності - за відставку Януковича, за дострокові вибори президента, за нове життя, за Україну в Європі і за Європу в Україні.

Політика

Фото для новини

17:45 14 грудня 2013 р.

Генпрокуратура на 14-й день визнала, що "Беркут" вчинив злочин (доповнено відеосюжетом)

Сьогодні, 14 грудня, Пшонка заявив, що Генпрокуратура вручила повідомлення про підозру у перевищенні влади у зв'язку з розгоном Євромайдану в ніч на 30 листопада заступнику секретаря РНБО Володимиру Сивковичу, голові Київської міської державної адміністрації Олександру Попову, на той час начальнику київської міліції Валерію Коряку та заступнику начальника київської міліції Петру Федчуку.

Політика

Фото для новини

17:34 14 грудня 2013 р.

Президент спочатку звільнив голову КМДА Попова та заступника секретаря РНБО Сивковича (відео)

У зв’язку з підозрою у причетності зазначених посадових осіб до порушення конституційних прав громадян, які 30 листопада 2013 року перебували на Майдані Незалежності в м. Києві.

Політика

Фото для новини

17:26 14 грудня 2013 р.

Без повістки - в міліцію не йти, - поради Львівоблради

Якщо ж правоохоронці такої повістки не надають особі і надалі пропонують їй з’явитися до них, тоді слід звернутися за правовою допомогою (консультацією) до юристів. При штабі Координаційної ради Львівської обласної ради створено спеціальний аналітично-правовий відділ, до складу якого входять юристи Львівської обласної ради, а також інші юристи, які фахово можуть надати правову допомогу за таких ситуацій.

Політика

Фото для новини

13:51 14 грудня 2013 р.

Трансляції з Києва (наживо)

Дивіться, думайте, дійте. На мітингу "антимайдан" зібралися прихильники повернення до колишнього СССР.

Політика

Фото для новини

13:43 14 грудня 2013 р.

Федерація профспілок продовжила угоду оренди зі з штабом національного спротиву до 25 грудня

Президія Федерації профспілок України вчора засудила дії голови ФПУ Юрія Кулика і продовжила договір оренди з Штабом національного спротиву. Цим вона задекларувала свою підтримку українцям, які на Майдані захищають свої права.

Політика