Аварійні служби працюватимуть у Львові й в святкові дні

15:48 17 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Відтак прес-служба міської ради нагадує в четвер номери їх телефонів.

Прес-служба міської ради повідомляє сьогодні, 17 квітня, що для виконання заходів щодо попередження виникнення можливих надзвичайних ситуацій на міських водопровідних мережах та мінімізації їх наслідків під час святкових днів, 19-21 квітня аварійні служби «Львівводоканалу» працюватимуть у черговому режимі. «У святкові дні для оперативного ліквідації аварій чергуватимуть відповідальні особи, аварійні бригади, працівники хімбаклабораторії, які стежать за якістю питної води у міських водогонах», - зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».

У випадку виникнення аварій на вуличних системах водопостачання, необхідно звертатись у диспетчерську службу «Львівводоканалу» за телефоном 15-51 або 276-20-50, якщо трапилося засмічення вуличних систем каналізації – за телефоном 240-18-35. 

Якщо ж витік води або засмічення каналізації трапиться усередині будинку або в підвалі, тоді необхідно звертатися у аварійно-диспетчерські служби міста.

Контакти аварійно-диспетчерських служб міста:

237-98-53 – Міська аварійна служба ЖКГ Галицького, Сихівського районів

263-25-61 – ЛКП «Аварійна служба Франківського району»

233-20-16 – ЛКП «РАС» Залізничного району

252-10-37 – ДКП «Трап» Шевченківського району

275-06-11 – МКП «Стихія» Личаківського району

«Напередодні Великодня вітаємо усіх мешканців Львова зі святом. Зичимо гарного настрою, відмінного здоров’я, сімейного затишку та бажаємо щоб Великодні свята пройшли без надзвичайних пригод», – зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів