Бойовики на Донеччині вже не приховують своєї приналежності до російської армії, – експерт

10:55 18 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Повідомляючи про це в п’ятницю, керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук констатує: «Одразу після вчорашнього підписання Москвою т. зв. Женевських угод вони почали «легалізовуватися» – хоч російська влада різко заперечує їх присутність на сході України».

Керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук повідомляє сьогодні, 18 квітня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«За оперативними даними групи «Інформаційний Опір», учора ввечері поблизу Дружківки Донецької області екстремісти блокували автоколону українських силовиків, не приховуючи при цьому, що вони –російські військові. Зокрема, група українських силовиків, які пересувалася у складі автоколони, в 22.30 була зупинена співробітниками ДАІ й тут же заблокована групою екстремістів чисельністю до 500 чоловік.

Як повідомляють емісари групи «Інформаційний Опір», у складі цієї групи перебували і російські військовослужбовці. Їх підрозділ очолював російський офіцер – досить відомий Ігор Стрєлков, який представився «полковником ЗС РФ зі спецгрупи «Крим».

Інші військовослужбовці спецназу також прямо заявляли про свою приналежність до Збройних сил Росії. Українські силовики пізніше були розблоковані.

Варто відзначити, що раніше російські військовослужбовці намагалися приховати свою приналежність до ЗС Росії. Але одразу після вчорашнього підписання Москвою т. зв. Женевських угод вони почали «легалізовуватися» – хоч російська влада різко заперечує їх присутність на сході України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів