У Львові присягнули на вірність Україні контрактники Національної гвардії

15:55 18 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Підполковник Вадим Голуб / mvs.gov.ua

Як повідомляє у п’ятницю відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, вони вже пройшли програму бойової й спеціальної підготовки на базі Галицького з`єднанання НГУ.

Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС повідомляє сьогодні, 18 квітня, що в Галицькій бригаді Національної гвардії України присягнули на вірність українському народові її військовослужбовці-контрактників. Прес-служба правоохоронного відомства додає при цьому, що всі вони вже завершили передбачену для них програму бойової й спеціальної підготовки саме на базі Галицького з`єднанання Національної гвардії України, дислокованого у Львові.

Зокрема контрактники пройшли навчання з стройової, фізичної та тактичної підготовки військ. Причому в ході військових зборів працювати на засобах зв’язку та влучно стріляти з бойової зброї тренували як хлопців, так і дівчат.

Однак з них, солдат Національної гвардії України Марина Вовтунець, розповіла: «Змалку мені дуже подобався військовий однострій, та коли постало питання вибору подальшого працевлаштування вирішила піти на військову службу за контрактом,- розповідає перші дні звичайно було важко звикнути до розпорядку дня, але згодом звикла. В цивільному житті зараз дуже важко знайти роботу, саме тому я не вагалася і відразу вирішила для себе – буду служити».

Традиційно Військова присяга розпочалася для неї та її однополчан з внесення бойового прапора частини та виконання Державного Гімну України під музичний супровід військового оркестру. Після складання Військової присяги заступник начальника управління Західного територіального командування Національної гвардії України з виховної роботи полковник Олег Білий привітав військовослужбовців з важливою подією у їхньому житті, побажав успіхів у службі, міцного козацького здоров’я, злагоди та благополуччя.

Із визначною подією військовослужбовців також привітав командир Галицького з’єднання полковник Олег Сахон, батьки, родичі та знайомі військовиків. Відтак усі військовослужбовці роз’їдуться по військовим частинам Західного територіального командування Національної гвардії України де і продовжать вдосконалювати свою майстерність.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів