Синоптики застерігають про ожеледицю на дорогах Львова

18:00 30 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, ввечері 30 листопада зі збереженням вночі й вранці 1 грудня у Львові подекуди очікується ожеледь, а 1 грудня на дорогах – ожеледиця.

Про це повідомили сьогодні, 30 листопада, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «1 грудня у Львові синоптики обіцяють без опадів, вночі та вранці – ожеледь. На дорогах – ожеледиця. Вітер – західний, 9-14 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 0-2° морозу, вдень – 0-2° тепла.

«2 грудня синоптики прогнозують у Львові вночі – місцями, а вдень – на всій території – часом мокрий сніг та сніг. Подекуди – налипання мокрого снігу. На дорогах – ожеледиця. Вітер – північний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 1-6° морозу, вдень – від 4° морозу до 1° тепла», – поінформували також у міськраді.

«3 грудня у Львові прогнозують вночі часом – сніг, вдень – без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 1-6° морозу, вдень – від 4º морозу до 1º тепла», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів