Синоптики попередили про погану видимість та ожеледицю на дорогах Львова

18:24 28 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: pershij.com.ua

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у вівторок, 28 листопада, до кінця доби й вночі та вранці в середу, 29 листопада, збережеться місцями туман видимістю 200-500 метрів.

Про це повідомили сьогодні, 28 листопада, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «29 листопада синоптики прогнозують без істотних опадів. Вночі та вранці туман і слабка ожеледь. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 2-4° морозу, вдень – 2-4° тепла».

«30 листопада вночі прогнозують без істотних опадів, вдень часом – дощ. Вночі та вранці місцями – туман, на дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-східний, вночі – 5-10 за секунду, вдень – 9-14 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 0-5° морозу, вдень – 1-6° тепла», – поінформували також у міськраді.

«1 грудня синоптики прогнозують вночі – невеликий мокрий сніг та сніг, вдень – без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 за секунду. Температура повітря вночі – від 4° морозу до 1° тепла, вдень – 0-5° тепла», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів