Новини Львова (cтор. 8140)

20:34 14 вересня 2013 р.

У Львові розпочався польсько-український «Фестиваль партнерства». Програма

Сьогодні у Львові на пл. Ринок офіційно відкрили польсько-український «Фестиваль партнерства». Участь в урочистому відкритті взяли представники делегацій з міст Любліна, Вроцлава, Перемишля, Лодзі, Генеральний консул Республіки Польща у Львові Ярослав Дрозд, керівник Представництва МЗС України у Львові В’ячеслав Войнаровський, керівництво міста та області.

Культура

Фото для новини

13:18 14 вересня 2013 р.

Телевізійне новинне мовлення - це мрець у труні, - Матвій Ганапольський

Через 5-7 років телевізійні новини матимуть нульовий рейтинг переглядів. Ця форма мовлення «догниває» останні роки. Такий невтішний прогноз озвучив громадський діяч, ведучий радіостанції "Ехо Москви" Матвій Ганапольський під час дискусії «Вплив ЗМІ на суспільні процеси в світі», яку організували Польський Інститут та Інститут книги у Львівському прес-клубі 13 вересня в рамках Форуму видавців.

Політика

12:56 14 вересня 2013 р.

Громадське телебачення лише тоді громадське, коли воно незалежне, - Матвій Ганапольський

Громадське телебачення Росії провалилось, оскільки не відповідало жодній з моделей успішного громадського ТБ у світі, – заявив громадський діяч, ведучий радіостанції "Ехо Москви " Матвій Ганапольський під час дискусії «Вплив ЗМІ на суспільні процеси в світі», яку організували Польський Інститут та Інститут книги у Львівському прес-клубі в рамках 20 Форуму видавців.

Політика

Фото для новини

12:50 14 вересня 2013 р.

Якісна журналістика у світі не виживе, але виникне щось нове, - Яцек Жаковський

«ЗМІ стали своєрідним наркотиком для суспільства, який відриває його від дійсності і занурює в летаргійний сон», - заявив польський медіа експерт Яцек Жаковський під час дискусії «Вплив ЗМІ на суспільні процеси в світі», яку організували Польський Інститут та Інститут книги 13 вересня у Львівському прес-клубі в рамках 20 Форуму видавців.

Політика

Фото для новини

12:39 14 вересня 2013 р.

Громадське телебачення в Україні має бути ініціативою знизу, – Роман Скрипін

Україні дуже пощастило, що держава досі не має свого громадського телебачення, яке пропонували створити ще кілька років тому. Це захистило українців від появи ще одного першого національного, який тягне гроші з держави і має частку переглядів на рівні 0,33%.

Політика

Фото для новини

12:28 14 вересня 2013 р.

У Польщі власники газет і телеканалів тиснуть на журналістів, щоб ті продукували прибуткову інформацію, - Ґжеґош Ґауден

За 20 останніх років польські медіа еволюціонували від ключової ролі у встановленні демократії до виключно комерційного продукту, – переконує Ґжеґош Ґауден, директор інституту книжки у Кракові, публіцист.

Політика

Фото для новини

12:01 14 вересня 2013 р.

У Росії Путін призначає олігархів, а в Україні олігархи призначають владу, – Матвій Ганапольський

Українці незадоволені своїми медіа і вважають, що всі вони куплені. Але українські ЗМІ куплені не так в Москві, як у Нью-Йорку, вважає уродженець Львова.

Політика

23:46 13 вересня 2013 р.

ТзОВ «Яблуневий дар» отруює повітря і воду

ТзОВ «Яблуневий дар» (м. Городок) і надалі порушує умови отриманого дозволу на викиди. Про це інформує департамент екології та природних ресурсів Львівсько] облдержадміністрації.

Природа