Новини Львова (cтор. 8139)

17:51 15 вересня 2013 р.

Завтра у Львові презентуватимуть нову соціальну спільноту РегіоНет

В Україні, за сприяння ЄС, створюють РегіоНет – національну мережу фахівців та практиків з регіонального та місцевого розвитку". Нову соціальну спільноту завтра, 16 вересня, презентуватимуть у Львівському прес-клубі.

Наука і техніка

Фото для новини

12:26 15 вересня 2013 р.

У Львові відкрили відреставрований вівтар «Голгофа»

Сьогодні у Львові урочисто відкрити вівтар «Голгофа», який перебував на реставрації. Участь у святкуваннях взяли керівництво міста та області, Міністр культури Польщі, духовенство Вірменської апостольської церкви, віряни. Очолив святкову молитву архієпископ Української єпархії Вірменської апостольської церкви Григоріс (Буніатян).

Культура

20:34 14 вересня 2013 р.

У Львові розпочався польсько-український «Фестиваль партнерства». Програма

Сьогодні у Львові на пл. Ринок офіційно відкрили польсько-український «Фестиваль партнерства». Участь в урочистому відкритті взяли представники делегацій з міст Любліна, Вроцлава, Перемишля, Лодзі, Генеральний консул Республіки Польща у Львові Ярослав Дрозд, керівник Представництва МЗС України у Львові В’ячеслав Войнаровський, керівництво міста та області.

Культура

Фото для новини

13:18 14 вересня 2013 р.

Телевізійне новинне мовлення - це мрець у труні, - Матвій Ганапольський

Через 5-7 років телевізійні новини матимуть нульовий рейтинг переглядів. Ця форма мовлення «догниває» останні роки. Такий невтішний прогноз озвучив громадський діяч, ведучий радіостанції "Ехо Москви" Матвій Ганапольський під час дискусії «Вплив ЗМІ на суспільні процеси в світі», яку організували Польський Інститут та Інститут книги у Львівському прес-клубі 13 вересня в рамках Форуму видавців.

Політика