Львівські «Карпати» перемогли чемпіона України!

22:03 13 вересня 2013 р.

Фото до новини

Причому тричі влучали у цьому сезоні лише у ворота донецького «Шахтаря»

«Карпати» (Львів) – «Шахтар» (Донецьк) 3:2 (1:1).

13 вересня. Львів. Стадіон «Україна».

«Карпати»: Ільющенков, Пашаєв, Пластун, Балажіц, Страшкевич (Елла, 65), Федорчук, Голодюк, Бартуловіч (Мартинюк, 87), Костевич, Васін, Гладкий (Зеньов, 59).

«Шахтар»: Каніболоцький, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі, Кобін, Степаненко, Гречишкін (Ілсінью, 57), Коста (Едуардо, 66), Тейшейра, Тайсон (Фред, 73), Адріано.

Арбітр – Олександр Дердо (Іллічівськ).

Голи: Гладкий (8), Дуглас Коста (23), Бартуловіч (51, з пенальті), Бартуловіч (61), Ісмаїлі (72).

«Карпати» вдруге здобули в цьому сезоні три очки в одному матчі. Й знову зуміли домогтися їх у Львові.

Спершу на восьмій хвилині неточний пас воротаря львів’ян Ільющенкова в напрямку його одноклубника-нападника Гладкого лише підправив, намагаючись перехопити, донеччанин Ракицький. Відтак карпатівець вибіг один проти голкіпера «Шахтаря» Каніболоцького й змусив його витягати м’яча з воріт.

На 23-й хвилині бразилець із Донецька Коста сквитав рахунок ефектним виконанням штрафного удару.

Але на 48-й хвилині вже хорват Бартуловіч покарав «Шахтар» влучним ударом із пенальті, призначеного після зіткнення Каніболоцького з львів’янином Страшкевичем у штрафному майданчику гостей. А на 59-й хвилині все той же Бартуловіч настільки сильно виконав штрафний удар з відстані сорока (!) метрів, що м’яч, розминувшись зі Страшкевичем, Федорчуком і Каніболоцьким, втретє опинився в сітці воріт останнього з них.

На два голи хорвата донеччани зуміли відповісти лише одним влучним ударом свого португальця Ісмаїлі на 72-й хвилині. Натомість зрівняти рахунок «Карпати» гостям не дозволили завдяки своїй самовідданій боротьбі й, ніде правди діти, фортуні.

Окрім того, «Шахтарю», як виявилося, фатально забракло його капітана – також хорвата Срни, котрий пропускав матч у Львові тому, що був покараний у попередньому вилученням із поля. Попри це, львів’яни, звісно ж, заслужили сьогодні винятково вітання. Так тримати, «Карпати»!

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів