Новини Львова (cтор. 7729)

Фото для новини

11:23 25 вересня 2014 р.

Голова Львівської облради закликає Міноборони забезпечити військових ідентифікаційними жетонами

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОР, Петро Колодій наголосив у своєму зверненні: «Непоодинокими є випадки, коли після загибелі тіло військовослужбовця є досить складно ідентифікувати».

Ситуації

Фото для новини

10:08 25 вересня 2014 р.

Бліц-дебати у Львівському прес-клубі розпочнуть 26 вересня Ірина Подоляк і Олег Радик

Завтра о 14.30 у Львівському прес-клубі стартують бліц-дебати кандидатів у народні депутати, які триватимуть до 22 жовтня 2014 року. До участі у бліц-дебатах запрошуються кандидати-мажоритарники і кандидати у народні депутати за списками партій - насмаперед, мешканці або вихідці з Львівщини. Пари дебатерів формуються за обопільною згодою. У разі відмови рейтингового кандидата у народні депутати від дебатів зі своїми опонентами у виборчому окрузі йому буде показана "червона" інформаційна картка.

Політика

Фото для новини

10:00 25 вересня 2014 р.

На площі Ринок у Львові навчають самозахисту всіх охочих

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, кращі тренери спортивних організацій нашого міста запрошують усіх охочих на безкоштовні уроки бойових мистецтв з елементами самозахисту в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста на площі Ринок, 1.

Ситуації

Фото для новини

09:44 25 вересня 2014 р.

25-27 вересня на Ярмарку спорту у Львові акцентуватимуть на військовій підготовці

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, на Ярмарку демонструватимуть прийоми захисту себе й своїх близьких, навчатимуть збирати зброю й стріляти з неї, транспортувати поранених в екстремальних умовах та багато іншого.

Спорт

Фото для новини

23:38 24 вересня 2014 р.

Буревій завалив у Львові дерево одразу на трьох перехожих (відео)

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, двоє постраждалих після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовились, а одна особа госпіталізована з діагнозом забійна рана тім'яної ділянки голови.

Ситуації

Фото для новини

23:23 24 вересня 2014 р.

На Донбасі загинули близько 3000 кадрових російських військових і до тисячі найманців із РФ, – активіст

За даними засновниці групи «Вантаж-200 з України в Росію» у «Facebook» Олени Васильєвої, на Донбасі загинули до 4000 росіян. Близько 1000 з них – російські добровольці-найманці, які загинули до вторгнення 25 серпня на територію України російської армії. Решта – з кадрових російських військових частин.

Політика

Фото для новини

22:00 24 вересня 2014 р.

Під час «перемир’я» російські окупанти й терористи воюють на Донбасі тоді, коли стемніє, – експерт

На це звертає увагу, підбиваючи в середу підсумки 24 вересня, керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти військових експертів «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук.

Політика

Фото для новини

20:18 24 вересня 2014 р.

Опитані соціологами громадяни України вже «обрали» до парламенту шість партій

Як повідомив у середу директор Інституту соціальної та політичної психології НАПНУ Микола Слюсаревський, респонденти його дослідження «відправили» до Верховної Ради Блок Петра Порошенка, Радикальну партію, «Народний фронт», «Батьківщину», «Громадянську позицію» й «Сильну Україну».

Політика

Фото для новини

19:05 24 вересня 2014 р.

Бойовики на Донбасі встигають вбивати й один одного, – журналіст

Як повідомив у середу головний редактор проектів «InformNapalm» і «BurkoNews» Роман Бурко, бандформування, які приймають мирні угоди, вступають у запеклу конфронтацію з різкими противниками дотримання прийнятих контактною групою «ДНР/ЛНР» домовленостей.

Політика