Новини Львова (cтор. 7730)

Фото для новини

09:44 25 вересня 2014 р.

25-27 вересня на Ярмарку спорту у Львові акцентуватимуть на військовій підготовці

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, на Ярмарку демонструватимуть прийоми захисту себе й своїх близьких, навчатимуть збирати зброю й стріляти з неї, транспортувати поранених в екстремальних умовах та багато іншого.

Спорт

Фото для новини

23:38 24 вересня 2014 р.

Буревій завалив у Львові дерево одразу на трьох перехожих (відео)

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, двоє постраждалих після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовились, а одна особа госпіталізована з діагнозом забійна рана тім'яної ділянки голови.

Ситуації

Фото для новини

23:23 24 вересня 2014 р.

На Донбасі загинули близько 3000 кадрових російських військових і до тисячі найманців із РФ, – активіст

За даними засновниці групи «Вантаж-200 з України в Росію» у «Facebook» Олени Васильєвої, на Донбасі загинули до 4000 росіян. Близько 1000 з них – російські добровольці-найманці, які загинули до вторгнення 25 серпня на територію України російської армії. Решта – з кадрових російських військових частин.

Політика

Фото для новини

22:00 24 вересня 2014 р.

Під час «перемир’я» російські окупанти й терористи воюють на Донбасі тоді, коли стемніє, – експерт

На це звертає увагу, підбиваючи в середу підсумки 24 вересня, керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти військових експертів «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук.

Політика

Фото для новини

20:18 24 вересня 2014 р.

Опитані соціологами громадяни України вже «обрали» до парламенту шість партій

Як повідомив у середу директор Інституту соціальної та політичної психології НАПНУ Микола Слюсаревський, респонденти його дослідження «відправили» до Верховної Ради Блок Петра Порошенка, Радикальну партію, «Народний фронт», «Батьківщину», «Громадянську позицію» й «Сильну Україну».

Політика

Фото для новини

19:05 24 вересня 2014 р.

Бойовики на Донбасі встигають вбивати й один одного, – журналіст

Як повідомив у середу головний редактор проектів «InformNapalm» і «BurkoNews» Роман Бурко, бандформування, які приймають мирні угоди, вступають у запеклу конфронтацію з різкими противниками дотримання прийнятих контактною групою «ДНР/ЛНР» домовленостей.

Політика

Фото для новини

18:52 24 вересня 2014 р.

Повідомлення про замінування будівлі львівського Автовокзалу виявилося дезінформацією

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при управлінні МВС разом з кінологом нічого небезпечного не виявили.

Кримінал

Фото для новини

17:34 24 вересня 2014 р.

Сотні тисяч українців залишились без медикаментів – 80% тендерів на закупівлю ліків провалено, – активісти (відео)

Як повідомив у середу голова БФ «Пацієнти України» Дмитро Шерембей, міністерство охорони здоров’я не здійснило закупівлю ліків на 2014 рік за такими програмами, як онкологія, гемофілія, муковісцидоз, вірусні гепатити, туберкульоз, ВІЛ/СНІД та інші.

Медицина

Фото для новини

17:24 24 вересня 2014 р.

Поки Путін при владі, війна не припиниться, – російський громадський активіст

Поки путінський режим буде при владі у Росії, війна продовжуватиметься. Про це в ефірі громадського мовлення (ГІТ) Львівського прес-клубу повідомив громадський діяч, ГО «Комітет солідарності з Майданом» (Росія). Павєл Шелков.

Політика

Фото для новини

16:58 24 вересня 2014 р.

25 вересня у Львівській політехніці відкриють уже другу лабораторію інформаційних технологій

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі вищого навчального закладу, урочистість у ньому розпочнеться в середу о 16 годині 30 хвилин.

Наука і техніка

Фото для новини

16:52 24 вересня 2014 р.

Пенсіонери та домогосподарки вишуковують найжахливіші сцени насилля в АТО, – психолог

Населення України не було готове до війни. Людьми заволодів страх, люди не хотіли визнати, що починається війна і їм через це страшно. Зараз ці люди вишуковують по радіо, телебаченню, в інтернеті найжахливіші сцени насилля.

Медицина

Фото для новини

16:06 24 вересня 2014 р.

На Львів вистачить тисячі міліціонерів із зарплатою 6-15 тисяч грн, – член громради

За спробою реформування міліції на території Львівської області та в Україні загалом, можна зробити висновок, що навряд чи ми зможемо найближчим часом отримати муніципальну міліцію чи поліцію.

Ситуації