Новини Львова (cтор. 7727)

Фото для новини

11:15 26 вересня 2014 р.

У полоні в Краснодоні, Луганську й Перевальську перебувають 20 десантників зі Львова

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, 500 військовослужбовців 80-ї окремої аеромобільної бригади проходять злагодження дій у Старичах та готуються до відправки в зону АТО.

Ситуації

Фото для новини

23:25 25 вересня 2014 р.

На сайті МЗС Росії окуповану нею територію України вперше названо «Новоросією»

Міністерство закордонних справ РФ заявило в четвер, що її глава Сєргєй Лавров обговорював із державним секретарем США Джоном Керрі «налагодження прямого діалогу між владою Києва й керівництвом Новоросії».

Політика

Фото для новини

22:52 25 вересня 2014 р.

ЦВК зареєструвала 10 мажоритарників від «Народного фронту» на Львівщині. Список

Центральна виборча комісія зареєструвала 10 кандидатів у народні депутати Верховної Ради, які балотуються в одномандатних виборчих округах на позачергові парламентські вибори від партії «Народний фронт». Троє з них змагатимуться за депутатський мандат у виборчих округах міста Львова, решта – в районах. Відповідні постанови опубліковані на сайті ЦВК.

Політика

Фото для новини

21:56 25 вересня 2014 р.

Російські терористи погрожують розстрілами донбаським за відмову штурмувати українські позиції, – журналіст

Як повідомив у четвер головний редактор проектів «InformNapalm» і «BurkoNews» Роман Бурко, місцеві бойовики пообіцяли українським силовикам, що самі «розберуться» з російськими за недотримання ними перемир’я.

Політика

Фото для новини

20:00 25 вересня 2014 р.

У Львові хлібом-сіллю зустріли зведений загін транспортної міліції, який повернувся зі сходу України (відео)

Силовики під звуки оркестру й вигуки «Герої!» та «Дякуємо!» вийшли в четвер з автобуса на площу, де їх прийняли в обійми рідні й близькі та товариші по службі.

Ситуації

Фото для новини

17:56 25 вересня 2014 р.

«Зараз вдалий час для визначення статусу вояків ОУН-УПА», – Президент

Петро Порошенко заявив у четвер, що «питання вояків ОУН-УПА розколювало країну і саме тому воно не ставилося в перший ряд у порядок денний», але додав: «Що таке воїн, який боронить свою державу, який захищає її так само, як це робили вояки УПА, – це гарний час поставити це питання».

Політика

Фото для новини

17:20 25 вересня 2014 р.

Будівництво кільця на перехресті Кульпарківської й Наукової у Львові завершать наступного тижня

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, в Залізничній районній адміністрації пообіцяли закінчити роботи з будівництва транспортного кільця на перехресті вулиць Кульпарківської й Наукової всередині наступного тижня.

Ситуації