У Львові хлібом-сіллю зустріли зведений загін транспортної міліції, який повернувся зі сходу України (відео)

20:00 25 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Силовики під звуки оркестру й вигуки «Герої!» та «Дякуємо!» вийшли в четвер з автобуса на площу, де їх прийняли в обійми рідні й близькі та товариші по службі.


Відео: прес-служба (підрозділі зв’язків із громадськістю) УМВС України на Львівській залізниці.

За традицією, хлібом-сіллю зведений загін транспортної міліції, який гідно виконав службово-бойові завдання в зоні АТО, зустрічали на площі біля Управління МВС України на Львівській залізниці. Під звуки оркестру та вигуки «Герої!» й «Дякуємо!» силовики вийшли з автобусу на площу, де їх прийняли в обійми рідні та близькі та товариші по службі.

Транспортні правоохоронці забезпечували громадський порядок та безпеку громадян на звільнених територіях зони АТО у взаємодії з місцевими органами внутрішніх справ. Полковник міліції Володимир Дитюк зазначив:

«Зведений загін пройшов службу в бойових умовах в зоні АТО. Одне з головних завдань, яке ми ставили повернутися всім живими і неушкодженими – ви його виконали на відмінно. Тому сьогодні є дуже приємна та хороша українська зустріч і напевне більш щиро, як ці юні дарування вас ніхто так не зустрічав. Колектив та я особисто вам дякуємо за гідне і професійне виконання службових завдань. Також начальник Управління привітав усіх, що повернулися, розповів їм про майбутні плани та побажав добре відпочити, набратися сил і швидше встати в стрій».

Виступ дитячого танцювального колективу клубу залізничників з концертною програмою зарядив правоохоронців позитивною енергією, підняв бойовий дух, подарував гарний настрій і частинку тепла. Зведений загін міліції супроводжував начальник громадської безпеки Управління Олег Ковальчук.

Він зазначив, що служба далеко від рідного дому стала для сильних духом співробітників міліції важливим стимулом у вдосконаленні професійних навичок.

Відтепер кожне повернення транспортних міліціонерів з тривалого відрядження буде таким же урочистим, як сьогодні. Ті співробітники, яких зустріли, не раз ризикували своїм життям заради спокою громадян і, безперечно, заслуговують шанобливого ставлення.

Про це повідомили сьогодні, 25 вересня, в прес-службі (підрозділі зв’язків із громадськістю) УМВС України на Львівській залізниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів