Будівництво кільця на перехресті Кульпарківської й Наукової у Львові завершать наступного тижня

17:20 25 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: palex-shutyuk.livejournal.com

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, в Залізничній районній адміністрації пообіцяли закінчити роботи з будівництва транспортного кільця на перехресті вулиць Кульпарківської й Наукової всередині наступного тижня.

У прес-службі міськради повідомили сьогодні, 25 вересня, «Щоденному Львову», що в Залізничній районній адміністрації планують закінчити роботи з будівництва транспортного на перехресті вулиць Кульпарківської й Наукової всередині наступного тижня. В повідомленні також зазначено:

«Відтак, рух транспорту тут буде організовано по колу. За словами голови Залізничної адміністрації Ірини Гримак, завтра заплановано приступити до асфальтування другого півкільця.

Як повідомив головний інженер ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Ковалів, підприємство закуповує контактну мережу, аби відновити рух тролейбусів за звичними маршрутами. Нагадаємо, роботи проводяться за кошти інвестора, що надає близько 12 млн грн , – ТРЦ «Леополіс». У зв’язку з ремонтними роботами, внесено зміни в рух двох тролейбусних маршрутів – № 2 та № 20». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів