У полоні в Краснодоні, Луганську й Перевальську перебувають 20 десантників зі Львова

11:15 26 вересня 2014 р.

Десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова на території аеропорту Луганська

Десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова на території аеропорту Луганська
Фото: скріншот з «YouTube»

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, 500 військовослужбовців 80-ї окремої аеромобільної бригади проходять злагодження дій у Старичах та готуються до відправки в зону АТО.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 26 вересня, «Щоденному Львову», що проблеми, які стоять сьогодні перед військовослужбовцями 80-ї окремої аеромобільної бригади, обговорили під час зустрічі тимчасовий виконувач обов'язків голови ЛОДА Юрій Турянський з виконувачем обов’язків обласного військового комісара, полковником Олександром Тищенком, начальником штабу 80-ї окремої аеромобільної бригади, полковником Андрієм Ковальчуком, та командиром 3-го батальйону цієї бригади, майором Валерієм Курком. Військові поінформували керівника області про те, що на даний час у полоні перебувають 20 військовослужбовців 80-ї аеромобільної бригади, які під час боїв 30-31 серпня потрапили в полон на сході країни.

Як відомо, впродовж чотирьох місяців військові захищали аеропорт «Луганськ». На цей час, за словами Андрія Ковальчука, в полоні перебувають у Краснодоні – 9 бійців, Луганську – 8, Перевальську – 3.

За інформацією військових, у даний час практично 500 військовослужбовців 80-ї аеромобільної бригади проходять злагодження дій у Старичеві (чомусь саме так названо в повідомленні Старичі – село Яворівського району Львівської області. – «ЩЛ») та готуються до відправки в зону АТО. Станом на кінець вересня, військові забезпечені  теплим одягом та усім необхідним. Одна з проблем, яку необхідно вирішити – привести у належний стан 150 одиниць техніки, яка необхідна бійцям для несення служби в зоні АТО.

Як інформував «ЩЛ», зі Львова вирушили на фронт 200 десантників 80-ї окремої аеромобільної бригади.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів