Бліц-дебати у Львівському прес-клубі розпочнуть 26 вересня Ірина Подоляк і Олег Радик

10:08 25 вересня 2014 р.

Бліц-дебати Лідії Котеляк і Тараса Батенка на попередніх виборах у 2012 році подивилися 1700 глядачів лише в YouTube.

Бліц-дебати Лідії Котеляк і Тараса Батенка на попередніх виборах у 2012 році подивилися 1700 глядачів лише в YouTube.
Фото: Львіський прес-клуб

Завтра о 14.30 у Львівському прес-клубі стартують бліц-дебати кандидатів у народні депутати, які триватимуть до 22 жовтня 2014 року. До участі у бліц-дебатах запрошуються кандидати-мажоритарники і кандидати у народні депутати за списками партій - насмаперед, мешканці або вихідці з Львівщини. Пари дебатерів формуються за обопільною згодою. У разі відмови рейтингового кандидата у народні депутати від дебатів зі своїми опонентами у виборчому окрузі йому буде показана "червона" інформаційна картка.

Львівський прес-клуб
Відео: Лідія Котеляк і Тарас Батенко знову змагатимуться за мандат народного депутата. Минулого разу перемогла Лідія Котеляк.

"Самопоміч" проти самовисуванця. Перша пара учасників бліц-дебатів у Прес-клубі: Ірина Подоляк - Олег Радик. Одномандатний виборчий округ №116 (Львівська область). Центр виборчого округу: місто Львів, Залізничний район.

Коротка інформація про кандидатів:
Подоляк Ірина Ігорівна. Народилася 2 травня 1967 року, м. Золочів, Львівська область. Освіти – вищі. Юрист і філолог. Начальник управління культури Львівської міської ради. Ірину Подоляк підтримує партія "Самопоміч". 

Радик Олег Юліанович. Народився 6 липня 1972 року в місті Львові, освіта незакінчена вища, редактор відділу економіки, "Редакція газети "Новий Погляд", ЛММГО "Нові Люди", безпартійний, самовисування.

Львівський прес-клуб проводить бліц-дебати кандидатів у депутати під час всіх виборчих кампаній останніх років. Їх веде журналіст Роман Шостак, керівник медіа проектів ГО "Львівський прес-клуб. Бліц-дебати у Львівському прес-клубі – безкоштовні, вони відбуваються у рамках громадського мовлення.

До участі у бліц-дебатах запрошуються кандидати-мажоритарники і кандидати у народні депутати за списками партій - насмаперед, мешканці або вихідці з Львівщини. Пари дебатерів формуються за обопільною згодою. У разі відмови рейтингового кандидата у народні депутати від дебатів зі своїми опонентами у виборчому окрузі йому буде показана "червона" інформаційнав картка. 

Формат бліц-дебатів: два учасники і ведучий. Перша частина дебатів. Учасники відповідають почергово на 7-10 запитань ведучого, однакових до обох учасників. Друга частина дебатів. Учасники почергово ставлять про три запитання один одному. Правила дебатів прості. Максимальний час для відповіді на одне запитання – 3 хвилини. Загальна тривалість першої та другої частин бліц-дебатів – 30 хвилин.
Ведучий контролює час за годинником, який бачать на екрані усі – учасники і глядачі.
Учасник має право відмовитися від відповіді на будь-яке запитання ведучого – з поясненням відмови чи без такого пояснення.

Третя частина бліц-дебатів – у формі прес-конференції для журналістів, що будуть заздалегідь акредитовані на цей інформаційний захід.
Два учасники почергово відповідають на кілька запитань журналістів ЗМІ, що будуть акредитовані на бліц-дебатах у Львівському прес-клубі.
Максимальний час для відповіді учасників бліц-дебатів на одне запитання журналістів – 3 хвилини.
Максимальна тривалість третьої частини - 30 хвилин.

Отже, загальна тривалість трьох частин бліц-дебатів у Львівському прес-клубі – одна година.
Поширення відео про бліц-дебати відбуваюється так: бліц-дебати транслюватимуться наживо на порталі «Щоденний Львів» (http://dailylviv.com/) , на сайті Львівського прес-клубу (http://pressclub.lviv.ua). На цих інтернет-ресурсах відео можна переглядати будь-коли на вимогу.
Відео бліц-дебатів після їхнього закінчення можна буде також переглядати на YouTube на каналі Львівського прес-клубу (https://www.youtube.com/user/pressclublviv).
Відео бліц-дебатів оперативно поширюватиметься у Facebook на сторінці Львівського прес-клубу (https://www.facebook.com/pressclublviv).

Анонси про бліц-дебати кандидатів у народні депутати заздалегідь поширюватимуться на всіх цих інтернет-ресурсах, у соціальних мережах, а також за електронною базою ЗМІ Львівського прес-клубу. Контактні телефони для зголошення до участі у бліц-дебатах:
067 670 77 30 (Наталія Вовчко, координатор ГО «Львівський прес-клуб», pressclub@pressclub.lviv.ua ), 050 60 63 867 та 067 727 81 39 ( Роман Шостак, ведучий бліц-дебатів, r@pressclub.lviv.ua ).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів