Буревій завалив у Львові дерево одразу на трьох перехожих (відео)

23:38 24 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, двоє постраждалих після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовились, а одна особа госпіталізована з діагнозом забійна рана тім'яної ділянки голови.


Відео: ТСН

У прес-службі міськради повідомили в середу «Щоденному Львову», що вчора, 23 вересня, о 18:36 на тел. відділу «Гаряча лінія міста» поступила інформація про те, що на вулиці Бортнянського, 37 (Залізничний район) впало дерево й перегородило дорогу. Внаслідок падіння дерева постраждало троє осіб. 

Двоє постраждалих після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовились, а одна особа госпіталізована з діагнозом забійна рана тім'яної ділянки голови. В стані середньої важкості, мешканка була госпіталізована в нейрохірургічне відділення комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги. 

Натомість «Телевізійна служба новин» каналу «1+1» повідомила про це сьогодні, 24 вересня, так:

«Через сильний вітер у Львові постраждали троє перехожих, на яких упало дерево. Люди саме переходили дорогу, як просто на них звалилося старий трухлявий стовбур.

Двоє відбулися незначними травмами. А 65-річна жінка зі струсом мозку та забиттям спини опинилася в лікарні.

«Ми перейшли дорогу і я впала. Я не зрозуміла, що то було. Коли мене підняли, я кажу, що то було? Кажуть, дерево впало», – пригадує потерпіла Лариса Каванєва.

Жителі мікрорайону, де сталася пригода, нарікають, що старих дерев довкола чимало. Комунальники не квапляться їх зрізати.

«Я он там живу, там таке ж трухляве і така крона величезна – воно впаде, скоро впаде. Я вже 5 років ходжу, щоб обрізали хоча б ті дерева – ніхто нічого», – бідкається місцева жителька Марія Кулічкова.

Про це повідомляється в середу на сайті «Телевізійної служба новин».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів