На площі Ринок у Львові навчають самозахисту всіх охочих

10:00 25 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Інформаційно-практичного центру безпеки міста в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, кращі тренери спортивних організацій нашого міста запрошують усіх охочих на безкоштовні уроки бойових мистецтв з елементами самозахисту в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста на площі Ринок, 1.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 25 вересня, «Щоденному Львову», що кращі тренери спортивних організацій нашого міста запрошують усіх охочих на безкоштовні уроки бойових мистецтв з елементами самозахисту в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста на площі Ринок, 1. В повідомленні також сказано:

«Вміти себе захищати – це одне з ключових завдань збереження життя та здоров’я людини. Тому такі уроки є надзвичайно важливими. Адже, в цей нелегкий для країни час необхідна мобілізація не лише духу, але й сили. Навчимося захищати себе, зможемо захистити своє місто, свою країну», – зазначає керівник управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради Володимир Шнайдер.

Графік проведення занять на цей тиждень такий:

27 вересня  о 14:00 – пробний урок від спортивного клубу «Арей» (карате) та Львівської обласної федерації хортингу;

28 вересня о 14:00 – пробний урок від Української фундації «Йошинкан Будо» (дорослі та діти).

Також записатись на уроки самозахисту, які відбуватимуться наступного тижня, можна у Інформаційно-практичному центрі безпеки міста».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів