Новини Львова (cтор. 7731)

Фото для новини

14:57 24 вересня 2014 р.

У Львівській області зарезервовано 60 масивів землі для учасників АТО (відео)

Станом на 24 вересня надійшло 388 заявок на отримання земельних заявок від учасників АТО. Просять надати ділянки для садівництва, особистого селянського господарства та для житлового будівництва. Найбільше заявок з Пустомитіського району, Яворівського та Бродівського.

Політика

Фото для новини

14:48 24 вересня 2014 р.

СБУ зачистила Харків від російських диверсантів (відео)

Як повідомили в середу в прес-центрі Служби безпеки України, її співробітники затримали злочинця, якому російські спецслужби поставили завдання дестабілізації ситуації у мирних українських містах шляхом вчинення терактів та підриву адміністративних будівель.

Кримінал

Фото для новини

12:46 24 вересня 2014 р.

Земельні ділянки на Львівщині передбачені 70-ти учасникам війни на Донбасі, отримали їх наразі 10

Як повідомили в прес-службі обласного управління Держземагентства, ним оформлені документи, на підставі яких 10 учасників антитерористичної операції отримали у власність земельні наділи для ведення садівництва площею 1,19 гектара.

Економіка

Фото для новини

12:30 24 вересня 2014 р.

Львівська міськрада закликає ощадливо використовувати електроенергію

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, просять співгромадян не вмикати без зайвої потреби в робочі дні тижня з 8:00 до 11:00 та з 19:00 до 22:00 енергоємні побутові прилади, використання яких може суттєво перевищити граничну величину електроспоживання області, встановлену Міністерством енергетики та вугільної промисловості.

Економіка

Фото для новини

11:55 24 вересня 2014 р.

Керівник ЛОДА пропонує міністерству оборони гелікоптер Львівського авіаремонтного заводу

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, Юрій Турянський заявив: «Зважаючи на необхідність транспортування поранених внаслідок проведення антитерористичної операції, обласна державна адміністрація пропонує передати вищезгаданий вертоліт для потреб Міністерства оборони України із прийняттям відповідної постанови Уряду».

Ситуації

Фото для новини

11:22 24 вересня 2014 р.

Журналісти закликають звільнити з полону своїх колег, зокрема – львів’янина Юрія Лелявського

Як повідомляється в сьогоднішній заяві НСЖУ та НМПУ, що журналіст каналу «ZIK» Юрій Лелявський потрапив 23 липня до полону на Луганщині, куди поїхав зі священиками висвітлювати їхню місіонерську діяльність, в оприлюднених даних «Центру звільнення полонених» його прізвище внесене у список «Невідомо».

Ситуації

Фото для новини

10:46 24 вересня 2014 р.

До Львова повернулися зі сходу України ще 64 правоохоронців

Як повідомив у середу начальник міліції громадської безпеки обласного управління міністерства внутрішніх справ Сергій Маруняк, на відпочинок прибули спецпідрозділ і зведений загін ГУМВС.

Ситуації