Новини Львова (cтор. 7699)

Фото для новини

17:58 9 жовтня 2014 р.

Українські військові не здали за час перемир’я жодного населеного пункту, – РНБОУ

Керівник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко заявив у четвер: «Не отримавши за цей період жодної перемоги, «прем’єр-міністр» так званої ДНР намагається приписати собі віртуальні перемоги і поспішив заявити про 38 начебто захоплених населених пунктів».

Політика

Фото для новини

17:36 9 жовтня 2014 р.

Боєць українського батальйону «Київська Русь» розповів про взяття в полон офіцера російської армії (відео)

Сергій Тишкевич повідомив: «Якраз ми в цей час були в розвідці, вони підходять до нас: «Пацани, ось ми прибули...». Починаємо з’ясовувати, і виявляється, що вони на підтримку «ДНР» прибули».

Політика

Фото для новини

17:12 9 жовтня 2014 р.

Студенти зі Львова з добрими результатами в навчанні зможуть стажуватися в провідних компаніях Польщі

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, фірми, котрі створили Фундацію «Leopolis for future» («Львів для майбутнього»), оплатять все – переїзд, побут, ночівлю, харчування.

Наука і техніка

Фото для новини

16:30 9 жовтня 2014 р.

Науковці «Львівської політехніки» налагодили наукові контакти з Класичним університетом Вюрцбурга

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі вищого навчального закладу, його німецькі друзі виявили бажання й готовність допомогти йому комп'ютерною технікою, телекомунікаційним та лабораторним обладнанням, ця співпраця буде оформлена у вигляді спільних наукових проектів, обопільної участі у європейських освітянських і наукових програмах.

Наука і техніка

Фото для новини

16:11 9 жовтня 2014 р.

На мапі Львівської області планують залишити шість районів і 18 сільських громад, – нардеп

На мапі Львівської області планують залишити після адмінреформи 6 районів і 18 сільських громад.Про це сьогодні, 9 жовтня, на прес-конференції у Львівському прес-клубі сказав народний депутат Іван Кириленко.

Економіка

Фото для новини

16:00 9 жовтня 2014 р.

Німецькі експерти продовжуватимуть навчати львів’ян правильному догляду за деревами

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, практичні заняття наших гостей підбігають до завершення, однак вони запланували й наступні свої семінари.

Природа

Фото для новини

15:55 9 жовтня 2014 р.

Органічну українську свинину купують Австрія та Німеччина

В Україні – 34 млн. гектарів сільськогосподарських земель. Більшість з цих ґрунтів через нестачу державного фінансування не оброблені хімією. Такі землі цілком придатні до вирощування екологічно чистих продуктів, які можна продавати на європейські ринки за вигідними цінами.

Економіка

Фото для новини

15:22 9 жовтня 2014 р.

У Львові урочисто погасили конверт «Україна – єдина країна, единая страна» (відео)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, національний поштовий оператор «Укрпошта» оголосив до Всесвітнього дня пошти всеукраїнську акцію «За мир в єдиній Україні» і запросив українців долучитися до цієї акції та написати листа з побажаннями миру та єдності.

Політика

Фото для новини

15:15 9 жовтня 2014 р.

Маленькі земляки львівських десантників відправили їм на схід України велику поштову листівку (відео)

Як повідомили в четвер в прес-службі міської ради, завершилося дійство випусканням перед Ратушею «балонної пошти» з побажаннями миру, щастя, добра та любові народу України.

Політика

Фото для новини

14:00 9 жовтня 2014 р.

Правоохоронці натрапили на Львівщині на майже тисячу пляшок підробленої горілки

Як повідомили в четвер у медіа-центрі обласного управління Державної фіскальної служби України, вилучені її оперативниками алкогольні напої відомих брендів «Львівська шляхетна», «Хортиця» й «Первак» були виготовлені, за висновками експертів, кустарним способом зі сировини сумнівної якості.

Кримінал

Фото для новини

13:49 9 жовтня 2014 р.

Кандидат від «Батьківщини» розкритикував Турчинова-перекінчика

«З 1991 року я був обраний депутатом першого демократичного скликання і я був членом комуністичної партії.» Про це під час прес-конференції-бліц-дебатів кандидатів у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 116, які відбуваються в рамках громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ), повідомив кандидат від політичної партії ВО «Батьківщина» Володимир Оверко.

Політика