Новини Львова (cтор. 7698)

Фото для новини

11:30 10 жовтня 2014 р.

Білоруське КДБ затримало 15 громадян України, – МЗС (відео, оновлено)

Як повідомив у четвер речник міністерства закордонних справ Євген Перебийніс, за уточненою інформацією, проти громадян України складено 15 адмініпротоколів – за правопорушення, троє з них уже відпущено під штраф, 12 ще перебувають у суді – їм нібито інкримінують, що вони розклеювали листівки.

Політика

Фото для новини

11:00 10 жовтня 2014 р.

«Львівелектротранс» обіцяє повернути наступного тижня трамвай № 6 на його основний напрямок

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, в ЛКП зазначили: «Роботи повинні бути завершені до 15 жовтня, але ми бачимо реальну можливість встигнути до понеділка, 13 жовтня».

Ситуації

Фото для новини

10:50 10 жовтня 2014 р.

Прокуратура Львівщини скерувала до суду акт щодо розтрати коштів програми молодіжного кредитування

Як повідомили в п'ятницю в прес-службі правоохоронної установи, в ході досудового розслідування встановлено, що понад 600 тисяч грн державної допомоги було незаконно перераховано на користь шести громадян внаслідок службової недбалості посадовця державної кредитної установи.

Кримінал

Фото для новини

10:28 10 жовтня 2014 р.

Від Президента вимагають зброї для населення

В Асоціації власників зброї напрацювали текст законопроекту «Про цивільну зброю» і звернулися до президента Петра Порошенка з вимогою зробити все можливе для реєстрації, розгляду та ухвалення Верховною Радою цього закону.

Ситуації

Фото для новини

10:00 10 жовтня 2014 р.

Завтра у Львові – Книжковий розпродаж «Видавництва Старого Лева»

Як повідомили у п'ятницю «Щоденному Львову» у прес-службі ЛМР, в суботу, з 12.00 до 17.00 у Дворику Старого Лева на вулиці Лемківській, 15А спеціально для літніх людей, пенсіонерів, дідусів і бабусь, котрі прийдуть на акцію з внуками, передбачені суттєві знижки.

Культура

Фото для новини

09:44 10 жовтня 2014 р.

У львівській школі №87 о 13.00 розпочнеться благодійний ярмарок на підтримку української армії

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, у програмі заходу будуть також ярмарковий концерт; різноманіття український страв і не тільки; майданчик благодійної фотосесії у казкових костюмах; майданчик «Пошта» (написання листів в зону АТО), фаєр-шоу.

Політика

Фото для новини

09:00 10 жовтня 2014 р.

Українські силовики відбили зранку спробу штурму аеропорту Донецька, а за добу були обстріляні 35 разів (відео)

У прес-центрі АТО повідомили також у п'ятницю: «Силами Національної гвардії України, Служби безпеки України, іншими силовими підрозділами проводяться оперативні заходи, спрямовані на знищення диверсійно-розвідувальних груп».

Політика

Фото для новини

20:05 9 жовтня 2014 р.

«Багато людей віддають армії останні гроші», – волонтер Ольга Кобилинська (відео)

Співкоординатор фонду «Повернись живим» пояснила: «Багато людей віддають останні гроші, тому що розуміють – якщо ми зараз не підтримаємо армію там, то, можливо, пізніше прийдеться підтримувати десь ближче».

Політика

Фото для новини

20:04 9 жовтня 2014 р.

«Укрспирт» віднині зменшив ціну на спирт

Щоб підтримати вітчизняного виробника та уникнути кризи горілчаної галузі в умовах складної економічної ситуації, ДП «Укрспирт» зменшило максимальну вартість спирту етилового «Люкс» зі 188, 04 грн/дал до 178, 04 грн/дал.

Економіка

Фото для новини

19:44 9 жовтня 2014 р.

Україні вже повернули на сайті виконкому СНД і Крим, і Донбас

Заступник глави адміністрації президента Валерій Чалий пояснив у четвер: «Ми відреагували оперативно – офіційно звернулися дуже швидко до структур СНД та виконавчого комітету, і ця ситуація була оперативно виправлена».

Політика

Фото для новини

19:11 9 жовтня 2014 р.

На Львівщині шахраї вдають, що збирають гроші пораненим бійцям, а насправді – наживаються (відео)

Підполковник з регіонального медіа-центру Вадим Бакай радить лише перевіреним людям давати допомогу – церкві й військовим частинам, а також звертатися тільки до тих волонтерів, які визнані громадськістю.

Кримінал

Фото для новини

18:35 9 жовтня 2014 р.

Перевізники Львівщини відправили мирним жителям Донеччини більше дев’яти тонн продуктів

Як повідомили в четвер у прес-службі Асоціації перевізників Львівщини, вони передали у районах, контрольованих українськими силовиками, 5 т картоплі, по тонні капусти, цибулі та борошна, по півтонни макаронів і крупи пшеничної, 60 п’ятилітрових пляшок із олією, майже півтори сотні 5 літрових пляшок мінеральної води.

Економіка