Правоохоронці натрапили на Львівщині на майже тисячу пляшок підробленої горілки

14:00 9 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vidomosti-ua.com

Як повідомили в четвер у медіа-центрі обласного управління Державної фіскальної служби України, вилучені її оперативниками алкогольні напої відомих брендів «Львівська шляхетна», «Хортиця» й «Первак» були виготовлені, за висновками експертів, кустарним способом зі сировини сумнівної якості.

У медіа-центрі обласного управління Державної фіскальної служби України повідомили сьогодні, 9 жовтня, що на Львівщині намагалися продати сурогат алкоголю під виглядом «Львівської шляхетної», «Хортиці» та «Первака». У повідомленні також конкретизують:

«У Мостиськах оперативники Головного управління Міндоходів у Львівській області затримали автомобіль, у якому 27-річний чоловік перевозив велику партію сурогату алкоголю. Під час обшуку транспортного засобу марки «Fiat Doblо» правоохоронці виявили близько 950 пляшок алкогольних напоїв таких відомих брендів, як «Львівська шляхетна», «Хортиця», «Первак» загальною вартістю понад 37 тисяч гривень.

За висновками експертів, ця продукція виготовлена кустарним способом із сировини сумнівної якості, а також містить небезпечні для здоров’я і життя хімічні сполуки. Підроблений алкоголь «махінатор» намагався розповсюдити мережею магазинів Львівщини за значно заниженими цінами. За цим фактом проводиться досудове розслідування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів