Українські військові не здали за час перемир’я жодного населеного пункту, – РНБОУ

17:58 9 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: pravda-team.ru

Керівник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко заявив у четвер: «Не отримавши за цей період жодної перемоги, «прем’єр-міністр» так званої ДНР намагається приписати собі віртуальні перемоги і поспішив заявити про 38 начебто захоплених населених пунктів».

«За час дії режиму припинення вогню, який розпочався 5 вересня цього року в межах Мирного плану Президента України Петра Порошенка, українські військові не здали жодного населеного пункту», – заявив сьогодні, 9 жовтня, під час брифінгу в Києві речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко. За його словами, не отримавши за цей період жодної перемоги, «прем’єр-міністр» так званої ДНР намагається приписати собі віртуальні перемоги і поспішив заявити про 38 начебто захоплених населених пунктів.

«Насправді бойовики несуть лише втрати у людських ресурсах та бойовій техніці. А найголовніше – з кожним днем терористи втрачають все більше довіри навіть тієї частини населення, яка спочатку повірила в існування т.зв. ДНР», – запевнив полковник Андрій  Лисенко. – На території, яку поки що контролюють терористи, розташовані сотні дрібних населених пунктів, за які ніколи бої не точилися. Тому звертаємось до ЗМІ з проханням не довіряти брехливим заявам ватажків бандоформувань і не тиражувати їхню дезінформацію».

Про це повідомляється в четвер на сайті Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів