Новини Львова (cтор. 7697)

Фото для новини

15:36 10 жовтня 2014 р.

У Львові розпочинають реабілітацію поранених воїнів за методикою професора Сергія Бубновського

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, унікальністю методики є не лише направленість на хвору частину тіла пацієнта, а й оздоровлення організму в цілому та покращення якості життя».

Медицина

Фото для новини

15:12 10 жовтня 2014 р.

У Львові судитимуть шахраїв, які постачали військовим фальшиві бронежилети

Як повідомили в п'ятницю в прес-службі правоохоронної установи, зібраними у ході слідчих дій доказами встановлено, що двоє шахраїв продавали бронежилети начебто 5-го класу захисту, достовірно знаючи, що ці вироби не відповідають державним стандартам та не захищають від кульових поранень у разі обстрілу.

Кримінал

Фото для новини

14:47 10 жовтня 2014 р.

Богдана Дубневича не можна допустити до влади, – ГО «Майдан Пустомитівщини»

Богдана Дубневича не можна допустити влади. Це було рішення ГО «Майдан Пустомитівщини». Краще Галич, ніж Дубневич. А Дубневич – це просто олігарх, який не має права бути при владі.

Політика

Фото для новини

14:32 10 жовтня 2014 р.

11-12 жовтня на «Народній барахолці» на площі Ринок у Львові збиратимуть допомогу постраждалим в АТО

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, організатори акції передадуть всі зібрані ними кошти постраждалим під час антитерористичної операції на сході України.

Ситуації

Фото для новини

14:17 10 жовтня 2014 р.

Захисники аеропорту Донецька відбили штурм терористів без втрат, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «З території РФ продовжується заїзд в Луганську область найманців, які пройшли підготовку в навчальному центрі ГРУ ГШ ЗС РФ в Ростові-на-Дону».

Політика

Фото для новини

13:50 10 жовтня 2014 р.

14 жовтня на Марсовому полі у Львові урочисто відзначать 72 річницю створення УПА

Як повідомили в п'ятницю, в прес-службі міської ради, у вівторок 14 жовтня о 11.00 біля Меморіалу невідомому воякові УПА на вулиці Мечнікова відбудеться екуменічна панахида, підняття державного прапора та урочисте покладання квітів.

Політика

Фото для новини

13:42 10 жовтня 2014 р.

14 жовтня у Львові – масштабний благодійний проект-ініціатива «Героям слава» (відео)

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, масштабний благодійний проект-ініціатива «Героям слава» об’єднає п’ять цікавих та актуальних заходів: великий телемарафон, показовий виступ духового оркестру, благодійний концерт зірок української естради, аукціон картин львівських художників та фотовиставка світлин із зони АТО.

Політика

Фото для новини

13:18 10 жовтня 2014 р.

Росія окупувала Крим і розв’язала війну на Донбасі, щоб не виглядати лузером після перемоги Майдану, – опозиціонер

Алєксєй Навальний пояснив, що Путіну «вкрай важливо було не програти в Україні, тому що успіх антикорупційної революції для нього був би жахливим ударом».

Політика

Фото для новини

12:45 10 жовтня 2014 р.

Шістьох громадян України засудили в Білорусі до п’яти діб арешту, одного – до 10-ти (відео)

Український консул, який прибув до суду, заявив, що наше посольство надаватиме ноту до МЗС Білорусі з приводу масового затримання громадян України на території Білорусі.

Ситуації

Фото для новини

12:30 10 жовтня 2014 р.

11 жовтня у Львові перекриватимуть рух транспорту – відбудеться перепоховання активного діяча ОУН-УПА

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, перехід процесії відбудеться з 11:30 до 12:30 вулицями Матейка, Крушельницької, Січових Стрільців, Академіка Гнатюка, проспектом Свободи, площею Соборною й вулицями Пекарською та Мечникова.

Ситуації

Фото для новини

12:22 10 жовтня 2014 р.

У Львові проводять вечірні обстеження території міста – з метою виявлення фактів спалювання

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, працівники КП «Адміністративно-технічне управління» також виявляють місця із накопиченими відходами, котрі потенційно можуть бути спалені.

Ситуації

Фото для новини

11:42 10 жовтня 2014 р.

«Львівтеплоенерго» заповнило водою мережі 97% житлових будинків, які знаходяться на його балансі

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, внутрішні системи опалення не заповнені у більше 40 будинків. Зокрема, через відсутність актів готовності будинків до зими – 33, через ремонтні роботи в середині будинку – вісім, через технічну неготовність – три.

Ситуації