Новини Львова (cтор. 7701)

Фото для новини

09:42 9 жовтня 2014 р.

Сьогодні у Львові увімкнуть електричні сирени

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, «в зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчальна, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР просить населення зберігати спокій».

Ситуації

Фото для новини

09:28 9 жовтня 2014 р.

Бойовики не припиняють спроб штурму аеропорта Донецька (відео)

У ранковому оперативному зведенні прес-центру АТО повідомляється також: «Загалом за добу незаконними збройними формуваннями по позиціях підрозділів сил АТО було здійснено 33 обстріли».

Політика

Фото для новини

09:00 9 жовтня 2014 р.

На Донбас вдерлися ще до 40 автобусів з бойовиками, за добу більше 30 разів обстріляно наші позиції

Координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив також у четвер: «До Росії евакуюється тільки ушкоджена штатна техніка підрозділів російської армії, які брали участь у бойових діях на Донбасі».

Політика

Фото для новини

00:30 9 жовтня 2014 р.

Аеропорт Донецька обороняє колишній російський прикордонник Ілля Богданов (відео)

Бійці Добровольчого українського корпусу розповіли про Іллю Богданова: «Зараз ми його вважаємо не за того, ким він був раніше, а за товариша, який нам допомагає в боротьбі за незалежність».

Політика

Фото для новини

23:28 8 жовтня 2014 р.

У Львові судитимуть за розтрату бюджетних коштів на велодоріжках

Завершено розслідування за фактом розтрати бюджетних коштів, призначених для облаштування велосипедної інфраструктури у Львові. Про це інформує прес-сдужба прокуратури у Львівській області.

Кримінал

Фото для новини

22:36 8 жовтня 2014 р.

9 жовтня зі 17.00 до 19.00 біля пам’ятника королю Данилу у Львові – збір теплих речей і сигарет на фронт

Як повідомила в середу громадський діяч і волонтер Любов Возняк, в четвер на площі Галицькій прийматимуть від небайдужих співгромадян теплі шапки, шкарпетки й рукавиці, а також цигарки для наших захисників на сході країни.

Ситуації

Фото для новини

22:21 8 жовтня 2014 р.

Львівський баскетбольний клуб «Політехніка-Галичина» допущено до участі в Суперлізі України

Директор АБКУ Володимир Поплавський повідомив також у середу, що старт сезону Суперліги більше не переноситимуть – незалежно від того, скільки клубів будуть готові почати чемпіонат.

Спорт

Фото для новини

19:16 8 жовтня 2014 р.

На Львівщині розпочалися навчання командирів рот і загонів охорони (відео)

Як повідомили в середу в обласному військового комісаріату, впродовж двох тижнів у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки командирів навчатимуть порядку їхніх дій у боротьбі з озброєними формуваннями агресорів.

Ситуації

Фото для новини

18:48 8 жовтня 2014 р.

Українські прикордонники отримали сьогодні від США 45 одиниць військової техніки на $3 млн. (відео)

Офіційний уповноважений Держдепартаменту Сполучених Штатів і посол цієї країни в Києві передали в середу «зеленим беретам» вантажні автомобілі, тягачі, паливозаправники, мікроавтобуси, в тому числі броньовані, крани, екскаватори, трактори, біноклі, переносні тепловізори, пневмокаркасні модулі, дизельні генератори, спальні мішки тощо.

Ситуації