Новини Львова (cтор. 7702)

Фото для новини

17:45 8 жовтня 2014 р.

Рятувальники продемонстрували відео гасіння пожежі в центрі Львова

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, «завдяки кваліфікованим діям вогнеборців врятовано будівлю від повного знищення вогнем».

Ситуації

Фото для новини

17:36 8 жовтня 2014 р.

«Нам доводилося утримувати особовий склад від бажання піти на Київ, Верховну Раду, Адміністрацію Президента», – комбат

Військовослужбовці, які зараз воюють на сході України, неодноразово хотіли повернути свою зброю проти чиновників Адміністрації Президента та депутатів Верховної Ради.

Політика

Фото для новини

17:35 8 жовтня 2014 р.

У Львові вкотре реагували на фальшиве повідомлення про замінування

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, сьогодні, 8 жовтня, о 15.05 невідома особа повідомила, що на вулиці Чайковського, 17 заміновано офіс однієї з партій.

Кримінал

Фото для новини

17:19 8 жовтня 2014 р.

Кандидата в нардепи Оксану Мачеус кладуть на лопатки, і вона здається перед тим, хто захищає Україну

Ця фраза прозвучала під час прес-конференції-бліц-дебатів кандидатів у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 1117, які відбуваються в рамках громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ), від неї самої.

Політика

Фото для новини

16:56 8 жовтня 2014 р.

У вересні відділи управління соцзахисту Львівської міськради опрацювали 29,8 тисячі звернень громадян

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, загалом же з початку року працівники відділів її управління соціального захисту опрацювали 239 тисячі звернень.

Ситуації

Фото для новини

16:49 8 жовтня 2014 р.

10 жовтня у львівській школі №87 заплановано благодійний ярмарок на підтримку української армії

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, учнівське самоврядування середньої загальноосвітньої школи №87 запрошує відвідати в п’ятницю, 10 жовтня, о 13.00 благодійний ярмарок, де можна буде придбати ласощі, і цим самим допомогти українській армії.

Політика

Фото для новини

16:05 8 жовтня 2014 р.

На Львівщині затримали при отриманні хабара прикордонника

Як повідомили в середу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, військовослужбовець-прикордонник вимагав грошові кошти за сприяння у безперешкодному перетині державного кордону України та переміщення товарів.

Кримінал

Фото для новини

15:32 8 жовтня 2014 р.

У гуртках дитячих клубів Львова створюють національну символіку для військових

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, зокрема сьогодні, 8 жовтня, на занятті в «Родинному клубі» на вулиці Петлюри, 37 гуртківці робитимуть обереги-янголята, а вихованці клубу «Дорога» на вулиці Кульпарківській, 160 – плестимуть браслети з синьо-жовтих стрічок.

Політика

Фото для новини

15:08 8 жовтня 2014 р.

Виборча програма нардепа Котеляк виконана з точністю до навпаки, – політичний опонент

Чинний народний депутат Лідія Котеляк не тільки не виконала свою передвиборчу програму, але й ввела в оману виборців. Про це під час прес-конференції-бліц-дебатів кандидатів у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 123, які відбуваються в рамках громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ), заявив кандидат в депутати від політичної партії «Сила людей» Анатолій Шалаєв.

Політика

Фото для новини

14:51 8 жовтня 2014 р.

Василь Ільків: Лідія Котеляк – зрадниця партінтересів, а Тарас Батенко – людина, якій виборці двічі висловили недовіру

Тезу зі своєї передвиборчої програми «про негайний референдум 26 жовтня зі вступу України до НАТО» кандидат в нардепи від політичної партії ВО «Батьківщина» Василь Ільків не вважає популізмом.

Політика