У гуртках дитячих клубів Львова створюють національну символіку для військових

15:32 8 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, зокрема сьогодні, 8 жовтня, на занятті в «Родинному клубі» на вулиці Петлюри, 37 гуртківці робитимуть обереги-янголята, а вихованці клубу «Дорога» на вулиці Кульпарківській, 160 – плестимуть браслети з синьо-жовтих стрічок.

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що маленькі львів’яни вирішили підтримати захисників своєю творчістю. У повідомленні також конкретизують:

«Зокрема, 8 жовтня на занятті в «Родинному клубі» на вулиці Петлюри, 37 гуртківці робитимуть обереги-янголята, а вихованці клубу «Дорога» на вулиці Кульпарківській, 160 – плестимуть браслети з синьо-жовтих стрічок. Початок занять – о 15.30 год. 

Символіку для військових також 8 жовтня створюватимуть в клубі «Берегиня» на вулиці Граб'янки, 13 (з 15.00), а 9 жовтня – в клубі «Дивосвіт» на вулиці Наукова, 76 (з 16.00). Наступного тижня всі вироби передадуть військовим на територію АТО.

Педагог-організатор дитячих клубів Залізничного району Юлія Літвін розповіла також: «Діти дуже вдячні силовикам за те, що вони ціною свого життя захищають Україну та бажають їм швидше повернутися додому здоровими та неушкодженими. Щоб підняти бойовий дух українських воякам, наші вихованці вирішили створити для них символічні обереги своїми руками. До речі, це була ідея дітей – зробили браслетики, маленьких ангелят та підбадьорюючі листівки, які мають оберігати й захищати бійців».

Своєю чергою, директор дитячих клубів Залізничного району Олександра Білецька зазначила: «Дітки, котрі відвідують клуби Залізничного району м. Львова, а саме «Родинний», «Пілот», «Мандри», «Помаранч» дуже хочуть підтримати наших захисників. Ми переконані, що окрім матеріального сприяння армії та добровольчим загонам, солдатам важливо відчути і моральну підтримку усього народу. Наша підтримка буде тривалою – доки цілісність і спокій не будуть відновлені у нашій чудовій країні».

Національну символіку й обереги створювали вихованці  23 гуртків дитячих клубів з усіх районів м. Львова.  Нагадуємо, дитячі клуби Львова – мережа осередків дозвілля, в яких працюють гуртки пізнавального, творчого й спортивного спрямування. Заняття в гуртках дитячих клубів Львова – безкоштовні».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів