10 жовтня у львівській школі №87 заплановано благодійний ярмарок на підтримку української армії

16:49 8 жовтня 2014 р.

Середня загальноосвітня школа №87 на вулиці Замарстинівській, 11

Середня загальноосвітня школа №87 на вулиці Замарстинівській, 11
Фото: wikimapia.org

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, учнівське самоврядування середньої загальноосвітньої школи №87 запрошує відвідати в п’ятницю, 10 жовтня, о 13.00 благодійний ярмарок, де можна буде придбати ласощі, і цим самим допомогти українській армії.

У прес-службі міської ради повідомили у середу «Щоденному Львову», що учнівське самоврядування середньої загальноосвітньої школи №87 на вулиці Замарстинівській, 11 запрошує усіх охочих відвідати в п’ятницю, 10 жовтня, о 13.00 благодійний ярмарок, де можна буде придбати ласощі, і цим самим допомогти українській армії. В програмі заходу – також ярмарковий концерт; різноманіття український страв і не тільки; майданчик благодійної фотосесії у казкових костюмах; майданчик «Пошта» (написання листів в зону АТО), фаєр-шоу. 

Організатори також розповіли: «Якщо ви хочете гарно провести час з дітьми та друзями, а також долучитися до доброї, а головне важливої справи, то ви не можете це пропустити. Усі кошти, зібрані на ярмарку, будуть передані випускнику СЗШ №87 Кундису Олегу, якому відірвало ноги під час воєнних дій у зоні АТО, а також на потреби української армії».

Детальна інформація: президент учнівського парламенту Пригода Олег (тел. 067-766-51-28).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів