Новини Львова (cтор. 7704)

Фото для новини

10:25 8 жовтня 2014 р.

Матч харківського «Металіста» та варшавської «Легії» в Лізі Європи перенесено зі Львова до Києва

Союз європейських футбольних асоціацій ухвалив рішення про перенесення домашнього матчу Ліги Європи між харківським «Металістом» та польською «Легією» зі Львова до Києва.

Спорт

Фото для новини

09:58 8 жовтня 2014 р.

Терористи отримали вказівку ігнорувати «режим припинення вогню» на Донбасі, – «ІС» (відео)

Як повідомив у середу координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук, упродовж останньої доби у зоні бойових дій на Донбасі зафіксовано більше 50 обстрілів позицій українських військ з боку російсько-терористичних.

Політика

Фото для новини

21:40 7 жовтня 2014 р.

Викладачі й студенти Львівського музичного училища зібрали 10 тисяч грн на лікування поранених воїнів

Як повідомили у вівторок у департаменті культури, національностей та релігій облдержадміністрації, ці кошти передані для потреб відділення абдомінальної хірургії Військово-медичного клінічного центру Західного регіону.

Медицина

Фото для новини

19:14 7 жовтня 2014 р.

Експерти з Німеччини навчать львів’ян правильно доглядати зелені насадження (відео)

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, Андреас Деттер та Георг-Фрідріх Виттман, відповідно до методик, розроблених Німецьким науково-дослідницьким товариством ландшафтного розвитку і будівництва (FLL), ознайомлювали охочих з технологіями, що забезпечують міцність і стійкість дерев.

Культура

Фото для новини

18:58 7 жовтня 2014 р.

Управління культури Львівської міської ради запрошує на посаду директора ДКП «Кінотеатр Стрілець»

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у ній очікують на претендентів із повною або базовою вищою освітою відповідного напряму підготовки (спеціаліст або бакалавр) й післядипломною в галузі управління.

Культура

Фото для новини

18:39 7 жовтня 2014 р.

Європейські санкції коштуватимуть Росії $120 млрд до кінця року, – віце-спікер Європарламенту у Львові (відео)

Упродовж перших місяців після запровадження санкцій Європи проти Росії, з цієї країни відійшло понад 70 млрд доларів капіталу. До закінчення року ця цифра може сягнути 100-120 млрд доларів.

Політика

Фото для новини

17:58 7 жовтня 2014 р.

Львівські правоохоронці прикрили конвертаційний центр

Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, встановлено «перетікання» через рахунки підконтрольних суб'єктів підприємницької діяльності майже трьох мільярдів безготівкових гривень, частина з яких була конвертована у готівку

Кримінал

Фото для новини

17:50 7 жовтня 2014 р.

Піротехніки звільнили у Львові від мінометної міни горище житлового будинку (додано відео)

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, боєприпас виявили сажотруси під час очищення вентиляційного каналу.

Ситуації