Терористи отримали вказівку ігнорувати «режим припинення вогню» на Донбасі, – «ІС» (відео)

09:58 8 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «ВВС Україна»

Як повідомив у середу координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук, упродовж останньої доби у зоні бойових дій на Донбасі зафіксовано більше 50 обстрілів позицій українських військ з боку російсько-терористичних.


Відео: Військове телебачення України

Координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив сьогодні, 8 жовтня, такі її оперативні дані:

«Упродовж останньої доби у зоні бойових дій на Донбасі зафіксовано більше 50 обстрілів позицій українських військ з боку російсько-терористичних.  Після початку т.зв. «Режиму припинення вогню», який діє з 18.00 вчорашнього дня, зафіксовано близько 10 обстрілів. 

У Луганській області після 18.00 7 жовтня і до 09.00 8 жовтня зафіксовано 9 обстрілів (6 – в районі н.п. Трехізбенки, три - у районі міста Щастя). Обстріли проводились з 20.30 7 жовтня до 02.00 ночі 8 жовтня через мінометів і стрілецької зброї.

За нашими даними, терористичні групи, підлеглі Мозговому, отримали вказівку ігнорувати «режим припинення вогню» і продовжувати завдавати вогневих ударів по позиціях українських військ і цивільних об'єктах. У Донецькій області з вчорашнього вечора терористами був проведений один обстріл – в 5.00 8 жовтня зафіксовано артилерійський обстріл позицій українських військ в районі н.п.Красногоровка. В районі Дебальцевого обстріли припинилися зі запізненням – з  19.00 вчорашнього вечора». 

Дмитро Тимчук повідомив це сьогодні, 8 жовтня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів