Новини Львова (cтор. 7703)

Фото для новини

14:45 8 жовтня 2014 р.

Російські війська на Донбасі поступово замінюють найманці з РФ, – ВПНФ

У сьогоднішньому оперативному зведенні Військової ради «Народного фронту» повідомляється, що «на територіях, контрольованих терористами, протягом останніх діб спостерігається поступове відведення від «лінії фронту» у Донецькій та Луганській областях підрозділів збройних сил Росії з подальшим їх перекиданням до кордону з РФ та виведенням на територію Росії».

Політика

Фото для новини

14:10 8 жовтня 2014 р.

За минулу добу на Донбасі полягли троє українських військових, ще 12 – отримали поранення, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «Обстріли позицій українських військ продовжилися, хоч і не так інтенсивно».

Політика

Фото для новини

13:54 8 жовтня 2014 р.

«Самооборона Львівщини» приймає передачі на фронт на вулиці Шота Руставелі й проспекті Червоної Калини

Волонтери опублікували в середу на своїй сторінці в соціальній мережі перелік необхідного воїнам і вказали адреси, за якими можна приносити потрібне їм.

Ситуації

Фото для новини

13:40 8 жовтня 2014 р.

У маршрутних автобусах у Львові й потягах збирають «допомогу армії» аферисти (відео)

«Ні в маршрутках, ані у потягах жоден волонтер не збирає на армію. Це усе аферисти, які наживаються на біді, – наголошують справжні волонтери, – адже активісти публікують у соцмережах звіти за кожну гривню».

Кримінал

Фото для новини

12:53 8 жовтня 2014 р.

Львів’яни допомогли волонтерам придбати приціл нічного бачення для снайперів 80-ї бригади

Як повідомив у середу активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов, тепер волонтери будуть закуповувати зимове взуття для солдатів

Ситуації

Фото для новини

12:39 8 жовтня 2014 р.

Найбільше конфліктів на етномовному грунті виникло після третьої хвилі переселенців, – доцент

В етнополітичному контексті переселення людей з Криму та Донбасу, як явище, супроводжувалося низкою викликів. Можна виокремити три хвилі переселення. Але саме після третьої хвилі виникло найбільше конфліктів на етномовній основі.

Політика

Фото для новини

11:57 8 жовтня 2014 р.

Абсолютний чемпіон світу Володимир Кличко хоче боксувати на «Арені Львів»

Рішення з цього питання буде прийнято після консультацій з німецьким телеканалом «RTL», який є основним телепартнером компанії «KMG» («Кличко Менеджмент Груп») до кінця нинішнього року.

Спорт

Фото для новини

11:28 8 жовтня 2014 р.

У зону бойових дій виїхали сотні одиниць української бронетехніки й тисячі добре підготовлених бійців, – Луценко (відео)

Радник Президента Юрій Луценко запевнив: «Сотні одиниць бронетехніки за ці дні надійшли на фронт. І тисячі підготовлених військ, набагато краще підготовлених, ніж у перші дні, зараз проходять ротацію в зоні АТО».

Ситуації

Фото для новини

11:00 8 жовтня 2014 р.

У Львові обмежили рух транспорту на частині проспекту Червоної Калини

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, з метою забезпечення виконання робіт із влаштування водопровідної мережі, сьогодні, 8 жовтня, з 10.00 до 20.00 буде обмежено рух транспортних засобів на ділянці проспекту Червоної Калини від вулиці Довженка до вулиці Чукаріна.

Ситуації

Фото для новини

10:25 8 жовтня 2014 р.

Матч харківського «Металіста» та варшавської «Легії» в Лізі Європи перенесено зі Львова до Києва

Союз європейських футбольних асоціацій ухвалив рішення про перенесення домашнього матчу Ліги Європи між харківським «Металістом» та польською «Легією» зі Львова до Києва.

Спорт

Фото для новини

09:58 8 жовтня 2014 р.

Терористи отримали вказівку ігнорувати «режим припинення вогню» на Донбасі, – «ІС» (відео)

Як повідомив у середу координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук, упродовж останньої доби у зоні бойових дій на Донбасі зафіксовано більше 50 обстрілів позицій українських військ з боку російсько-терористичних.

Політика