У зону бойових дій виїхали сотні одиниць української бронетехніки й тисячі добре підготовлених бійців, – Луценко (відео)

11:28 8 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

Радник Президента Юрій Луценко запевнив: «Сотні одиниць бронетехніки за ці дні надійшли на фронт. І тисячі підготовлених військ, набагато краще підготовлених, ніж у перші дні, зараз проходять ротацію в зоні АТО».

«За час перемир'я в зону проведення АТО вирушили сотні одиниць бронетехніки і тисячі добре підготовлених бійців», – заявив в ефірі телепрограми «Шустер LIVE» радник Президента Юрій Луценко.

«Ми повинні використовувати припинення вогню, навіть якщо це не доконаний факт, ми повинні використовувати кожен день цього «перепочинку» для двох речей: перше – модернізація української армії, і друге – негайні економічні реформи», – сказав Юрій Луценко. При цьому він наголосив, що за ці дні сотні одиниць бронетехніки надійшли на фронт.

«Не маю права говорити точну цифру, але можу вас запевнити: сотні одиниць бронетехніки за ці дні надійшли на фронт. І тисячі підготовлених військ, набагато краще підготовлених, ніж у перші дні, зараз проходять ротацію в зоні АТО. А, як ви знаєте, призовники були відкликані з цієї зони в тилові райони», – додав радник Президента.

Повідомляючи про це сьогодні, 8 жовтня, інтернет-видання «Корреспондент.net» додає також: 

«Раніше заступник директора департаменту розробок і закупівель озброєння і військової техніки Міноборони Ігор Одноралов заявляв, що міністерство очікує до кінця року отримати 145 одиниць військової техніки, зокрема, літаків, вертольотів, броньованих машин. Крім того, Білий дім повідомляв, що США готують заходи з надання допомоги Україні у розробці нової оборонної стратегії і зміцнення Національної гвардії».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів