Абсолютний чемпіон світу Володимир Кличко хоче боксувати на «Арені Львів»

11:57 8 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: klitschko-brothers.com

Рішення з цього питання буде прийнято після консультацій з німецьким телеканалом «RTL», який є основним телепартнером компанії «KMG» («Кличко Менеджмент Груп») до кінця нинішнього року.

Абсолютний чемпіон світу у суперважкій вазі Володимир Кличко свій перший бій у 2015 році може провести на «Арені Львів». Орієнтовна дата бою – 30 травня.

У минулу суботу свій поєдинок у Львові провів олімпійський чемпіон Олександр Усик, який знаходиться на контракті у промоутерської компанії братів Кличків. Менеджери Володимира уважно проаналізують підсумки цього івенту і вже після бою з болгарином Кубратом Пулєвим, який відбудеться у Гамбурзі 15 листопада, повернуться до цього питання.

Травнева дата поєдинку вибрана не випадково – на відміну від Німеччини, де є три повністю критих футбольних стадіони (у Гельзенкірхені, Дюссельдорфі та Франкфурті), в Україні подібних арен немає. Але наприкінці травня в Україні вже стоїть досить тепла погода. Відносно недалеко і зручно добиратися до Львова і величезній армії німецьких уболівальників Володимира, що є ще одним аргументом на користь вибору «АреніиЛьвів».

Рішення з цього питання буде прийнято після консультацій з німецьким телеканалом «RTL», який є основним телепартнером компанії «KMG» («Кличко Менеджмент Груп») до кінця нинішнього року. Про це повідомляє інтернет-видання «Sport.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів