Львівський баскетбольний клуб «Політехніка-Галичина» допущено до участі в Суперлізі України

22:21 8 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: sport-xl.org

Директор АБКУ Володимир Поплавський повідомив також у середу, що старт сезону Суперліги більше не переноситимуть – незалежно від того, скільки клубів будуть готові почати чемпіонат.

«Львівська «Політехніка» внесла стартовий внесок для участі в Суперлізі, а також оплатила ліцензії гравців», – повідомив сьогодні, 8 жовтня, директор Асоціації баскетбольних клубів України (АБКУ) Володимир Поплавський. 

Таким чином, на даний момент лише чотири клуби можуть не встигнути заявитися на наступний чемпіонат України серед клубів Суперліги. Це «Говерла» (Івано-Франківськ), «Ферро-ЗНТУ» (Запоріжжя), БК «Одеса» та «Дніпро-Азот» (Дніпродзержинськ). 

Утім, за словами Поплавського, «існує інформація, що найближчим часом всі клуби здійснять оплату до настання дедлайну (8 жовтня) і чемпіонат стартує 10 жовтня».  Директор АБКУ також додав, що перенесення старту сезону Суперліги більше не буде незалежно від того, скільки клубів будуть готові почати чемпіонат – сім або більше. Про це інформує в середу «isport.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів