У Львові шукали вибуховий пристрій ще й в готелі «Швейцарський»

18:20 8 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: УНІАН

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, з приміщень закладу було виведено на безпечну відстань 30 осіб.

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що в готелі «Швейцарський» вибухового пристрою сьогодні теж не виявили. У повідомленні також конкретизують:

«Сьогодні, 8 жовтня, о 16.03 год. невідома особа на телефон швейцара (чергового) готелю повідомила про замінування готелю «Швейцарський» (вул. Князя Романа, 20). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій…». 

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із приміщень закладу виведено на безпечну відстань 30 осіб.

Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень готелю та прилеглої території. Вибухового пристрою не виявили. Роботи завершено о 17.00 год. Зараз проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування».

Як інформував «Щоденний Львів», у Львові реагували сьогодні також на фальшиве повідомлення про замінування офісу однієї з партій на вулиці Чайковського, 17.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів