Новини Львова (cтор. 7625)

Фото для новини

17:10 6 листопада 2014 р.

У Львові передадуть військовим частину заробленого виставою, присвяченою пам’яті Небесної Сотні (відео)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні в театрі імені Марії Заньковецької – документальна інтерактивна танцювальна вистава «Цукрова Незалежність», присвячена пам’яті Небесної Сотні. Частину коштів, зібраних з квитків, спрямують на забезпечення життєдіяльності військових.

Культура

Фото для новини

16:36 6 листопада 2014 р.

У Львові завершили реставрацію брами кам’яниці Шульців на Підзамче

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, координатор проекту «Ревіталізація Підзамче» Ярина Мельник сподівається, що «реставрація вхідної брами буде поштовхом до відновлення усієї кам'яниці Шульців».

Історія

Фото для новини

16:05 6 листопада 2014 р.

У Львові започаткували духовні екскурсії для школярів до собору святого Юра й крипти Митрополита Андрея (оновлено)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, учні 16-ти загальноосвітніх навчальних закладів Галицького та Залізничного районів відвідають Собор св. Юра впродовж I семестру, інших районів міста – впродовж II семестру.

Культура

Фото для новини

15:58 6 листопада 2014 р.

Дорогу між вулицями Хмельницького й Кукурудзяною обіцяють відкрити у Львові через два тижні (відео)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, міський голова Андрій Садовий запевнив: «За два тижні, коли ця дорога буде відкрита, цей район не впізнаєте».

Ситуації

Фото для новини

15:20 6 листопада 2014 р.

У Львові вшанували Будителя українців Маркіяна Шашкевича

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, сьогодні, 6 листопада, відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника Маркіянові Шашкевичу у Львові з нагоди 203-ї річниці від дня його народження.

Історія

Фото для новини

14:45 6 листопада 2014 р.

Львівські митники вилучили на кордоні рекордну кількість контрабандних смартфонів «iPhone»

Як повідомили в четвер в обласному управлінні Державної фіскальної служби, в спеціально виготовленій за допомогою фанерних листів перегородці в «Mercedes Sprinter» виявили прихований товар.

Кримінал

Фото для новини

14:15 6 листопада 2014 р.

На окупованих територіях східної України та на кордоні з Росією зросла кількість її військ, – РНБОУ (відео)

У «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також у четвер: «Зокрема, за оперативними даними, за останню добу до прикордонних з Україною районів з боку Ростова-на-Дону перекинуто близько 60 одиниць бронетехніки. На залізничну станцію міста Каменськ-Шахтинський прибув ешелон з 50-ти танками».

Політика

Фото для новини

13:40 6 листопада 2014 р.

На Луганщині зафіксовано ешелони військової техніки російської армії, – РНБОУ (відео)

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України Андрій Лисенко повідомив у четвер, що на окупованих територіях Донбасу й на кордоні з РФ спостерігається зростання кількості російських військ.

Політика

Фото для новини

12:48 6 листопада 2014 р.

Правоохоронці просять зголоситися очевидців учорашнього ДТП на вулиці Городоцькій у Львові

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління ДАІ, 5 листопада близько 15-ї години відбулося зіткнення скутера, яким керував 36-річний львів’янин, і невстановленого автомобіля під керуванням невідомого водія, який втік із місця дорожньо-транспортної події.

Кримінал