На Луганщині зафіксовано ешелони військової техніки російської армії, – РНБОУ (відео)

13:40 6 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: ukr-online.com

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України Андрій Лисенко повідомив у четвер, що на окупованих територіях Донбасу й на кордоні з РФ спостерігається зростання кількості російських військ.


Відео: «Ukraine Crisis Media Center»

«На окупованих територіях Сходу України та на кордоні з РФ спостерігається зростання кількості російських військ», – заявив сьогодні, 6 листопада, на брифінгу речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко.

«За оперативними даними, за останню добу до прикордонних з Україною районів з боку Ростова-на-Дону перекинуто близько 60 одиниць бронетехніки. На залізничну станцію міста Каменськ-Шахтинський прибув ешелон з 50-ти танками Т-64 і 10 командно-штабними машинами без розпізнавальних знаків», – повідомив також Андрій Лисенко.

«Зафіксовано також ешелони з технікою, що прослідували через  Молодогвардійськ Луганської області», – додав речник ІАЦ РНБОУ.

«Водночас, командування ЗС РФ перевело окремі частини військово-транспортної авіації в Підмосков'ї та Рязанській області до бойової готовості», – подвідомив також Лисенко.

«Це передбачає можливість оперативної доставки літаками Іл-76 додаткових підрозділів і військової техніки до кордону з Україною», – додав речник. За його інформацією, росіяни продовжують здійснювати повітряну розвідку на кордоні та в контрольованих районах вздовж лінії бойових зіткнень.

«Загалом впродовж доби зафіксовано 6 безпілотників та один вертоліт. Безпілотники зафіксовано над Маріуполем та над його околицями. На кордоні з окупованим Кримом зафіксовано 1 вертоліт», – додав Лисенко, повідомлення якого передає в четвер інтернет-видання «Українська правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів