У Львові передадуть військовим частину заробленого виставою, присвяченою пам’яті Небесної Сотні (відео)

17:10 6 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні в театрі імені Марії Заньковецької – документальна інтерактивна танцювальна вистава «Цукрова Незалежність», присвячена пам’яті Небесної Сотні. Частину коштів, зібраних з квитків, спрямують на забезпечення життєдіяльності військових.


Відео: «MADRINSHOW»

У прес-службі міської ради повідомили у четвер «Щоденному Львову»: «Сьогодні, 6 листопада, у львівському театрі ім. Марії Заньковецької о 19:30 відбудеться документальна інтерактивна танцювальна вистава «Цукрова Незалежність», присвячена пам’яті Небесної Сотні. Частина коштів, зібраних з квитків, буде спрямована на забезпечення життєдіяльності українських військових». У повідомленні також зазначено:

«Кращий балет Західної України – театр танцю «MADRIN» – створив до 10-ї річниці своєї діяльності п'яту ювілейну сольну виставу, яку присвятив пам’яті Небесної Сотні. На сцену вийдуть танцюристи «MADRIN» (серед яких учасники ТП «Танцюють Всі», «МАЙДАНС», «Х-Фактор», «Хочу у ВіаГру», «ШАНС»), а також танцюристи інших колективів, студенти профільних ВУЗів, зокрема акробатична група театру спорту А.І. Синиці.

Режисери-постановники вистави – Маріна Кендзьор/Васильєва та Людмила Савіна. У виставі глядач побачить хореографію європейського рівня, покладену на пісні улюблених та талановитих українських виконавців. Театр танцю «MADRIN» занурить глядачів у події минулої осені-зими, тож півторагодинне шоу буде сповнене емоцій.

Постановники обіцяють: «Вистава тяжка, але ви вийдете з залу сповнені натхнення, гарантуємо! Не бійтеся брати з собою дітей, сюжет вистави їх не зачепить, але краса хореографії пробудить любов до мистецтва. Постановка сповнена цікавих малюнків, складних акробатичних трюків і несподіваних танцювальних рішень». 

А режисери додають: «На «Цукровій Незалежності» глядач не побачить дорогих сучасних екранів, 3D декорацій і костюмів у стразах. Сьогодні ми танцюємо не про це. Сьогодні ми танцюємо про долю українського народу, який вийшов з дому в чому був за право свого вибору. Згадаймо початок нової історії нашої нації і вшануємо пам’ять Героїв Майдану!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів