Путін підготував для України кривавий план «Російська зима», – ЗМІ (відео)

15:33 6 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Espreso.tv»

Кремль організовує в нашій країні проплачені сепаратистські мітинги для сюжетів російських ЗМІ.


Відео: Телеканал «1+1»

Російська влада і президент РФ Путін вже готуються реалізувати в Україні свій план «Російської зими» і для цього звозять на Донбас військову техніку, визнають псевдовибори на Сході та організовують проросійські марші в Одесі і Києві», – йдеться в сюжеті програми «Секретні матеріали».

За словами політолога Дениса Богуша, Кремль вже починає реалізовувати новий етап свого кривавого плану – «Російська зима», а «вибори» бойовиків на Донбасі нібито легалізують для Росії найманців. У Донецькій і Луганській областях вже в рази збільшилася кількість російської військової техніки.

Для того, щоб ця техніка пішла далі нібито звільняти російськомовних жителів України, російська влада організовує сепаратистські марші в Одесі і Києві. Спеціально для висвітлення сепаратистських маршів до України відправили пропутінських журналістів. 

Однак анонсований багатотисячний Катерининський марш в Одесі, зібрав лише кілька людей на Куликовому полі. Один з організаторів мітингу був затриманий. У його телефоні виявили листування із замовником, який вимагав створити картинку для російських ЗМІ.

У Києві на проросійський марш не прийшов ніхто, крім прокремлівських журналістів каналу «Life news». ЗМІ поставили завдання показати, як «карателі» заважають киянам любити Росію. Суспільна думка – найважливіша зброя у кремлівській війні, вважає політолог Богуш.

«Це захист Путіна – сформувати таку громадську думку, яка здатна контролювати сам себе. Як це було в 30-ті роки, коли люди доносили один на одного», – заявив експерт.

Зараз Путін активно забезпечує своїх донбаських «головорізів» всім необхідним, в першу чергу, технікою, теплими речами і пальним. Для бойових дій у зимових умовах Росія підготовлена краще, ніж Україна.

«Я думаю, що Росія своїх бойовиків підготує краще, ніж ми. У них є для цього база, ресурси», – розповів військовий експерт Дмитро Тимчук.

Проросійські мітинги в Україні відіграли важливішу роль у проекті «Руськавесна». А ось вже з «Руською зимою» в українських містах у влади РФ не складається. Як повідомлялося раніше, в Москві пропагували єдність «від Камчатки до Криму» з портретами Путіна і Сталіна.

Про це повідомляється сьогодні, 6 листопада, на сайті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів