Новини Львова (cтор. 7613)

Фото для новини

12:10 18 листопада 2014 р.

ДАІ Львівщини попереджає водіїв: «Очікується погіршення погодних умов»

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили у вівторок, що в четвер, 20 листопада, пройдуть опади у вигляді дощу, місцями – з мокрим снігом, температура впродовж доби – від 1˚ морозу до 4˚ тепла, на окремих ділянках доріг – ожеледиця.

Природа

Фото для новини

11:38 18 листопада 2014 р.

Серед військових пацієнтів Львівської психіатричної лікарні мало з вищою освітою

Лікар медзакладу на вулиці Кульпарківській розповів: «Десантники, офіцери рідше дістають шок. Більшість наших пацієнтів – мобілізовані, які були не готові до війни».

Медицина

Фото для новини

10:46 18 листопада 2014 р.

У Львові під час проведення будівельних робіт впав із даху приватного будинку його мешканець

Як повідомили в вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР просить бути обережними та уважними під час проведення робіт.

Ситуації

Фото для новини

10:20 18 листопада 2014 р.

19 листопада у Львові поховають розвідника батальйону «Айдар» та майданівця Дмитра Жовтого (відео)

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні о 19.00 відбудеться парастас в церкві святого Архистратига Михаїла на вулиці Каховській, 32.

Політика

Фото для новини

09:15 18 листопада 2014 р.

Минулої доби російсько-терористичні війська обстріляли позиції українських 33 рази (відео)

Керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов запевнив у вівторок: «Взаємодія артилерійських підрозділів сил АТО та особового складу, який несе службу на блокпостах, дозволяє ефективно протистояти тим загрозам, що намагаються реалізувати терористи на Донбасі. Вогнем у відповідь вогневі точки бойовиків подавляються».

Політика

Фото для новини

00:40 18 листопада 2014 р.

У «ДНР» і «ЛНР» немає переможного настрою, – СБУ

Заступник голови Служби безпеки України Віктор Ягун заявив увечері в понеділок: «Загалом, хочу сказати, що у них там (у «ДНР» і «ЛНР») відсутній переможний настрій».

Політика

Фото для новини

23:00 17 листопада 2014 р.

Якби на Донбасі знали про наслідки псевдореферендуму – проголосували б за Україну, – диверсант (відео)

Російський диверсант Гіркін-«Стреєлков» заявив у сьогоднішньому інтерв’ю, що якби 11 травня жителям Донеччини й Луганщини показали те, що буде в Донецьку 11 листопада, то, можливо, переважна більшість проголосувала б за те, щоб залишитися у складі України.

Політика

Фото для новини

22:42 17 листопада 2014 р.

На виборчих територіях Партії регіонів уже можна будувати політичну альтернативу, – політолог

Вибори у Верховну Раду були дуже конкурентними як в системі партійних списків, так і за мажоритаркою. Таку думку сьогодні, 17 листопада, на засіданні Львівського прес-клубу на тему «Уроки виборів до Верховної Ради-2014: для переможців і переможених» висловив керівник моніторингово-аналітичної групи «Цифра» Назар Бойко.

Політика