Сьогодні по позиціях наших військ відкривали вогонь 10 разів (відео)

19:15 5 січня 2015 р.

Ситуація в зоні бойових дій станом на 5 січня

Ситуація в зоні бойових дій станом на 5 січня
Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

У прес-центрі АТО повідомили в понеділок увечері останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі.


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 5 січня, ввечері такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Після відносно спокійної ночі незаконні збройні формування знову вдалися до провокацій і, починаючи з 8-ї години ранку, 10 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ із стрілецької зброї, гранатометів, мінометів, озброєння танка та артилерії. Із гранатометів бойовики двічі обстріляли донецький аеропорт, а з мінометів – населені пункти Золоте (місто в Попаснянському районі. – «ЩЛ») і Донецький (селище міського типу, адміністративно підпорядковане міськраді Кіровська. – «ЩЛ») на Луганщині, а також Мирне  (селище міського типу у Волноваському районі. – «ЩЛ») та двічі –околиці Чермалика (село в Тельманівському районі. – «ЩЛ») Донецької області. Поблизу Нікішиного (село в Шахтарському районі Донеччини. – ЩЛ») вів вогонь ворожий снайпер.

Після обіду незаконні збройні формування обстріляли із стрілецької зброї, озброєння танка та артилерії населений пункт Піски (селище в Ясинуватському районі Донеччини. – «ЩЛ»). Українські воїни на провокації не піддаються, упевнено утримують свої позиції та продовжують надавати допомогу мирним мешканцям на визволеній території Донбасу.

Так, на Луганщині, представники цивільно-військового співробітництва зустрілись із керівниками органів місцевого самоврядування населених пунктів Станиця Луганська (селище міського типу й райцентр. – «ЩЛ») й Трьохізбенка (село в Новоайдарському районі. – «ЩЛ») та домовилися про надання допомоги у відновленні там електропостачання».

Про це повідомляється в понеділок на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook» та в дайжесті новин, оприлюдненому речником АТО Леонідом Матюхіним в ефірі Військового телебачення України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів