На вокзалі у Львові правоохоронці заносять дані пасажирів із Донбасу в електронну базу, – ЗМІ

22:26 5 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Чоловіків, які зійшли з потягу «Маріуполь-Львів», зустрічає місцева міліція і знімає відбитки пальців.

Інтернет-видання «0629.com.ua – Сайт міста Маріуполя» інформує сьогодні, 5 січня, в повідомленні «На львівському вокзалі у маріупольців взяли відбитки пальців»:

«Чоловіків, які зійшли з потягу «Маріуполь-Львів», зустрічає місцева міліція і знімає відбитки пальців. У цьому особисто переконалися кореспонденти «0629».

Приїжджих з Маріуполя та інших міст Донбасу культурна столиця України зустрічає процедурою ідентифікації особи. Тих, хто зійшли з потягу, зустрічає міліціонер, цікавиться місцем проживання і наявністю документів.

Після пред'явлення паспорта міліціонер пропонує пройти в спеціальну кімнату. Там заносять номер телефону й паспортні дані в електронну базу. До того ж, огляду піддаються сумки прибулих.

Далі – процедура фотографування й дактилоскопії. У гостей Львова беруть відбитки пальців. Далі співробітники правоохоронних органів цікавляться метою відвідин міста й місцем роботи.

Задовільнившись відповідями, нас відпускають. Вся процедура займає близько півгодини.

На запитання «Навіщо це все, якщо ми їдемо не з окупованої території?» львівські міліціонери відповіли, що ми могли відмовитися від цієї процедури. Щоб не затримувати і без того чималу чергу, ми не стали вступати в подальші дебати з правоохоронцями».

Про це повідомляється у понеділок на «0629.com.ua – Сайт міста Маріуполя».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів