Новини Львова (cтор. 7614)

Фото для новини

21:58 17 листопада 2014 р.

Військові експерти неодностайні з приводу ймовірності наступу Росії на Донбасі (відео)

Експерт Центру військово-політичних досліджень Костянтин Машовець вважає, що «в Путіна немає ні ресурсів, ні часу на тотальну війну з Україною», натомість директор військових програм Центру Разумкова Микола Сунгуровський – що президент Росії не відмовиться від планів організації сухопутного коридору в Крим.

Політика

Фото для новини

21:05 17 листопада 2014 р.

Росіяни, щоб не воювати в Україні, ламають собі ноги й роблять термічні опіки, – правозахисник (відео)

Російська правозахисниця Олена Васильєва заявила в понеділок, що її співвітчизники завдають собі умисних травм, щоб не їхати воювати в Україну, а рефрижератори щоразу вивозять до півсотні тіл загиблих.

Політика

Фото для новини

20:20 17 листопада 2014 р.

Сьогодні на неоголошеній війні полягли п'ятеро українських військовослужбовців, – АТЦ (відео)

Речник антитерористичного центру Владислав Селезньов повідомив у понеділок: «Зранку в зоні АТО загинули п'ятеро українських військовослужбовців, ще семеро – поранені».

Політика

Фото для новини

19:03 17 листопада 2014 р.

За економічну ситуацію відповідальний уряд, за хід війни – Президент, за боротьбу з корупцією – депутати, – соцдослідження

Українці вимагають, щоби влада брала на себе персональну відповідальність за події в країні. Громадкість знає, хто і за що повинен відповідати. Про це на засіданні на тему «Уроки виборів до Верховної Ради-2014: для переможців і переможених» повідомила керівник українського центру вивчення громадської думки «Соціоінформ» Наталія Зайцева-Чіпак.

Політика

Фото для новини

18:35 17 листопада 2014 р.

Соціолог визначила групи виборців, які не голосували

За результатами виборів Верховна Рада 8 скликання налічуватиме 423 депутати. Це на 27 менше, ніж прописано законом. Але для цього є об’єктивні обставини. Рада недоотримає 12 депутатів з Автономної республіки Крим та з 15-ти мажоритарних округів Донецької та Луганської областей. Але це не впиває на легітимність ВР, тому що закон передбачає не менше 300 депутатів, щоби Верховна Рада була дієздатною.

Політика

Фото для новини

18:15 17 листопада 2014 р.

У Львові гросмейстери «змагалися» під час сеансу одночасної гри в шахи з дітьми

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 17 листопада, в рамках фіналу чемпіонату України 2014 року з шахів відбувся сеанс одночасної гри в шахи серед дітей та молоді.

Спорт

Фото для новини

17:50 17 листопада 2014 р.

У Львові нарешті знову відкрили для проїзду вулицю Куліша (відео, оновлено)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, нарешті відкрито після ремонту для проїзду вулицю Куліша – хоч там залишилось виконати ще роботи на хідниках.

Ситуації

Фото для новини

16:51 17 листопада 2014 р.

Зведення з неоголошеної війни від експертів команди «InformNapalm»

Військовий аналітик команди «InformNapalm» Артем Василенко та її координатор Роман Бурко повідомили в понеділок, що серед бойовиків поширюються чутки про потребу запастися продуктами харчування, бо в найближчі два-три дні почнуться жорсткі боєзіткнення.

Політика

Фото для новини

16:48 17 листопада 2014 р.

Львівські правоохоронці перекрили міжнародний канал постачання наркотиків в Україну

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, співробітники управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області викрили міжнародний транзитний канал постачання сильнодіючих наркотичних речовин, зокрема кокаїну, на територію України.

Кримінал

Фото для новини

15:50 17 листопада 2014 р.

Рашисти просунулися з 5 вересня на Донбасі приблизно на 20-30 км, а подекуди – на 70, – генерал

Екс-голова Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж повідомив у понеділок:, що російсько-терористичні війська планують захопити ще як мінімум шість стратегічних об’єктів

Політика

Фото для новини

15:42 17 листопада 2014 р.

Майно фірм та підприємців країни-агресора треба конфіскувати - громадський діяч

Нова влада повинна визнати ЛНР та ДНР терористичними угруповуваннями, країну-агресора та прийняти закон, згідно з яким майно фірм та підприємців країни-агресора буде конфісковано.

Політика

Фото для новини

15:19 17 листопада 2014 р.

У Львові щодня евакуйовують на арештмайданчик у середньому по дев’ять автомобілів

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, найчастіше порушення паркування фіксуються в пішохідній зоні центральної частини міста й на вулицях Університетській, Словацького та Січових Стрільців, площах Міцкевича (біля готелю «Жорж») і Галицькій (біля пам’ятника королю Данилу) та проспектах Свободи й Шевченка.

Ситуації