Голова Львівської облдержадміністрації анонсував стажування молодих людей в ЛОДА та РДА

13:18 5 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук/ZIK

Як розповіли «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, її очільник Олег Синютка повідомив у понеділок: «Станом на сьогодні ми маємо брак кадрового потенціалу у держслужбі, тому необхідно активно залучати на стажування в обласну та у районні державні адміністрації молодих людей, які би у перспективі були гідною зміною для нинішніх працівників».

У прес-службі облдержадміністрації розповіли сьогодні, 5 січня, «Щоденному Львову» в повідомленні «Кадрові питання ЛОДА вирішать у січні»:

«Основні кадрові питання у Львівській обласній державній адміністрації будуть вирішені до кінця січня, в тому числі і щодо заступників голови. Про це повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка під час апаратної наради 5 січня з керівниками структурних підрозділів. Він також наголосив: «Окрім того, шляхом реорганізації ми спробуємо створити модель оптимальної структури ОДА щоб підрозділи не дублювати завдань одне одного».

Олег Синютка також зауважив, що обов’язково буде враховано вимоги законодавства про скорочення штату апарату на 20% та 10 % обмеження у витратах на оплату праці. При цьому очільник області акцентував увагу на системній підготовці кадрів у державній службі. Він також конкретизував: «Станом на сьогодні ми маємо брак кадрового потенціалу у держслужбі, тому необхідно активно залучати на стажування в обласну та у районні державні адміністрації молодих людей, які би у перспективі були гідною зміною для нинішніх працівників».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів