Новини Львова (cтор. 7615)

Фото для новини

14:30 17 листопада 2014 р.

Колони військової техніки – це російські сигнали Україні, що бойові дії починати не треба, – експерт

Незалежний військовий експерт Олександр Гольц дійшов висновку: «Всі ці колони військової техніки, які ходять туди-сюди, – це ті сигнали, які посилає Росія Україні, що ці бойові дії починати не треба. Це лише версія. Але, знову-таки, раціональних причин для початку бойових дій ні у тієї, ні в іншої сторони немає».

Політика

Фото для новини

14:22 17 листопада 2014 р.

30 листопада на благодійному концерті у Львові збиратимуть кошти війську незрячі й зірки естради

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 30 листопада, о 17.00 у приміщенні Міського палацу культури ім. Гната Хоткевича відбудеться благодійний концерт та виставка-продаж творчих робіт незрячих. Кошти від концерту і виставки будуть передані на підтримку учасників АТО.

Культура

Фото для новини

14:00 17 листопада 2014 р.

«Львівводоканал» облаштовує каналізаційний колектор на вулиці Фабричній

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, упродовж цього місяця комунальники планують відремонтувати аварійні каналізаційні випуски на вулиці Пасічна, 40-58 та на вулиці Тарнавського, 43.

Ситуації

Фото для новини

13:52 17 листопада 2014 р.

У Львові упорядкували під час толоки 3660 квадратних метрів міських газонів (відео)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, близько 1,5 тисячі активістів також зібрали й вивезли 86 кубічних метрів побутового та будівельного сміття й 328 – опалого листя

Природа

Фото для новини

13:42 17 листопада 2014 р.

Зі шести партій, які пройшли до парламенту, лише одна – реальна. Інші – віртуальні

Про це під час прес-конференції на тему «Уроки виборів до Верховної Ради-2014: для переможців і переможених» повідомив президент українського фонду «Громадська думка» Володимир Подгорнов.

Політика

Фото для новини

13:38 17 листопада 2014 р.

РНБОУ запевняє: «Всі напади бойовиків успішно відбито, терористи зазнали втрат» (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «Бойовики продовжують напади та обстріли позицій сил АТО. Фіксується переміщення та перегрупування російських військ та бойовиків».

Політика

Фото для новини

13:16 17 листопада 2014 р.

Путін визнав факт вторгнення російської армії в Крим, але заперечує постачання ним озброєнь на Донбас (відео)

Президент РФ заявив в інтерв'ю німецькому телеканалу «ARD», що російська армія блокувала українські військові частини в Криму перед проведенням там псевдореферендуму про незалежність півострова, але стверджує, що терористи на Донбасі «самі знайшли важке озброєння та бронетехніку».

Політика

Фото для новини

13:12 17 листопада 2014 р.

Опозиція займатиметься підривною діяльністю у Верховній Раді, – експерти

Опозиційній блок у Верховній Раді на початках буде пасивним і очікуватиме свого часу. Про це під час прес-конференції на тему «Уроки виборів до Верховної Ради-2014: для переможців і переможених» повідомив політолог Тарас Радь.

Політика

Фото для новини

12:55 17 листопада 2014 р.

Керівник Львівської ОДА обіцяє ремонт об'їзної дороги Золочева до кінця цього року

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, т.в.о. її голови Юрій Турянський запевнив: «Незважаючи на відсутність фінансування з держбюджету, за останні три місяці підрядним організаціям області власними ресурсами вдалося виконати роботи з ремонту автодоріг Львівської області на суму більше 18 млн. грн».

Ситуації

Фото для новини

12:33 17 листопада 2014 р.

Львівський університет внутрішніх справ допоміг військовому шпиталю з вітамінами й медпрепаратами

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, працівники ЛьвДУВС придбали Військово-медичному клінічному центру Західного регіону майже 100 кілограмів лимонів та лікувальні препарати.

Медицина

Фото для новини

12:17 17 листопада 2014 р.

На Львівщину повернулися з Донбасу на відпочинок два зведені загони правоохоронців (відео)

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, бійці розповіли, що з приходом холодів умови несення служби у зоні АТО значно погіршились.

Ситуації

Фото для новини

12:00 17 листопада 2014 р.

На Львівщині триває боротьба з горінням торфу

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, о ліквідації пожежі залучили близько 60 вогнеборців.

Ситуації

Фото для новини

11:54 17 листопада 2014 р.

Львівська міськрада передає в оренду 12 об’єктів нерухомого майна

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, її управління комунальної власності департаменту економічної політики оголошує про намір передати в оренду 12 об’єктів нерухомого майна.

Економіка

Фото для новини

11:49 17 листопада 2014 р.

На Львівщині начальника РАЦСу засудили на 5 років і конфіскували все майно

Червоноградський міський суд Львівської області виніс вирок стосовно начальника відділу РАЦС у Львівській області, яка, використовуючи своє службове становище, одержала 500 доларів США неправомірної вигоди за пришвидшення вирішення питання про зміну прізвища.

Кримінал