Позиції українських військ на Донбасі обстріляли вчора 10 разів (відео)

09:25 5 січня 2015 р.

Ситуація в зоні бойових дій станом на 4 січня

Ситуація в зоні бойових дій станом на 4 січня
Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

У прес-центрі АТО повідомили в понеділок: «Починаючи з 00 годин 20 хвилин, на Донбасі не прозвучало жодного пострілу. До цього часу незаконні збройні формування 10 разів вдавалися до провокацій і відкривали вогонь по позиціях українських військових використовуючи різні види озброєння у тому числі й артилерію».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 5 січня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Ніч у зоні проведення антитерористичної операції пройшла відносно спокійно. Починаючи з 00 годин 20 хвилин, на Донбасі не прозвучало жодного пострілу.

До цього часу незаконні збройні формування 10 разів вдавалися до провокацій і відкривали вогонь по позиціях українських військових використовуючи різні види озброєння у тому числі й артилерію. Зі стрілецької зброї, крупнокаліберного кулемета та гранатометів бойовики 5 разів обстріляли населений пункт Піски (селище в Ясинуватському районі Донеччини. – «ЩЛ») поблизу Донецька.

Обстрілу із стрілецької зброї зазнали наші військові на блок-посту неподалік населеного пункту Новотошківське (селище міського типу  в Попаснянському районі Луганщини. – «ЩЛ»), а мінометного обстрілу – позиції на околицях Орлово-Іванівки (село в  Шахтарському районі Донеччини. – «ЩЛ»). Опівночі впродовж години незаконні збройні формування тричі обстріляли українських військових застосовуючи артилерійські системи.

Терористи вели артилерійський вогонь поблизу населених пунктів Рідкодуб (на Донеччині таку назву мають селище, підпорядковане міськраді Єнакієвого й село в Краснолиманському районі. – «ЩЛ») та двічі Малоорлівка (село в  Шахтарському районі Донеччини. – «ЩЛ»). Українські військовослужбовці контролюють ситуацію на лінії розмежування і проводять планові заходи відновлення боєздатності».

Про це повідомляється в понеділок на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів