Жителі Моршина на Львівщині зірвали концерт співачки, яка виступала на Антимайдані (відео)

22:46 4 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Меценат-волонтер Тимофій Нагорний поскаржився у неділю, що в Моршині місцеві жителі не захотіли слухати виступ співачки Наталії Валевської й зірвали його.


Відео: Тимофій Нагорний

Українській співачці Наталії Валевської, яка виступала на Антимайдані, не дали зробити це на Прикарпатті. Про це повідомив сьогодні, 4 січня, меценат-волонтер Тимофій Нагорний.

За його словами, він приїхав із Наталією Валевської до Моршина, щоб підтримати її на концерті, але місцеві жителі не захотіли слухати виступ артистки і зірвали його. Тимофій Нагорний також поскаржився: «...Глибоко впевнений, що напередодні Різдва Христового потрібно прощати своїх кривдників. Бог суддя тим, хто в Різдвяний піст організував цей несанкціонований мітинг і зірвав концерт популярної артистки. Нам всім потрібно об'єднатися у цей складний час і знаходити в собі сили захищати слабких!».

Інформуючи про це з посиланням на повідомлення на сторінці Тимофія Нагорного в інтернет-мережі «Facebook», телеканал «Espreso.tv» також додає: «Нагадаємо, що Наталія Валевська підтримувала своїми виступами «Партію регіонів», а її чоловік не приховує симпатії до сепаратистів».

Ремарка «Щоденного Львова»: Навряд чи нам всім потрібно об'єднатися з тією співачкою, яка підбадьорувала своїми виступами тітушків-антимайданівців, котрі також убивали Героїв Небесної Сотні. А тому респект і повага жителям Моршина, які не захотіли слухати виступ прибічниці Януковича.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів